Prințul Philip, foarte supărat pe Meghan Markle! Ce îi reproșează

printul_philip.jpg

Prințul Philip nu a vrut să discute de viitorul nepotului
Prințul Philip, împreună cu Regina cțnd s-au dus să-l vadă pe fiul prințului Harry și al lui Meghan

Prințul Philip (99 de ani) este foarte supărat pe Meghan Markle. El îi reproșează că nu a susținut monarhia, nu a pus pe primul plan sarcinile prințului Harry.

Prințul Philip, soțul Reginei Elisabeta a II-a (94 de ani), este foarte supărat pe Meghan Markle (39 de ani). El este ”foarte dezamăgit” de faptul că Meghan Markle nu a putut să renunțe la cariera ei cum a făcut el atunci când Regina a urcat pe tron în 1952. Vorbind pentru Sky News, biograful regal Ingrid Seward a explicat: ”Cred că e foarte, foarte dezamăgit fiindcă se gândește că el a renunțat la cariera navală pentru a o susține pe Regină și a ajuta monarhia. Și de ce Meghan nu a putut renunța la cariera de actriță pentru a-și sprijini soțul și monarhia?”

Prințul Philip împlinește 99 de ani. Povestea bărbatului care a renunțat la titluri pentru o viaţă închinată iubirii

Prinţul Philip, implicat într-un accident rutier! Cum se simte soțul Reginei Marii Britanii

Nu înțelege de ce Meghan nu a renunțat la cariera de actriță

”Așa cum obișnuia să-i spună și Dianei, nu e un concurs de popularitate, trebuie să conlucrăm împreună. Nu poate înțelege de ce nu a putut să-l susțină pe Harry și să-l ajute, decât să se impună”, a mai spus Seward. Din această cauză Prințul Philip a refuzat să ia parte la discuțiile despre viitorului nepotului său, prințul Harry (36 de ani), care au avut loc în ianuarie, la Sandringham. ”Desigur situația îl irită mult. Când a avut loc întâlnirea de la Sandringham, el a plecat repede, înainte de sosirea participanților. Pur și simplu nu vrea să fie implicat în povestea asta”, a mai spus Ingrid Seward. O sursă a dezvăluit că prințul Philip a luat foc când a aflat că Meghan și Harry renunță la îndatoririle lor din sânul familiei regale. Prințul Philip îi acuză pe Meghan și Harry de lipsă de respect. Furia sa provine de la faptul că o vede supărată pe Regină. Prințul Philip e foarte supărat pe Meghan Markle.
 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1