Prinţul moştenitor saudit a rezervat un hotel întreg pentru vizita sa în Los Angeles

Ultima actualizare:

    Mohammad bin Salman Al Saud (32 de ani) este prinț moștenitor al Arabiei Saudite din 2017foto: Hepta
Mohammad bin Salman Al Saud (32 de ani) este prinț moștenitor al Arabiei Saudite din 2017foto: Hepta

Asta da aroganță! Prințul moștenitor al Arabiei Saudite a închiriat complet un hotel de 16 etaje pentru vizita lui la Los Angeles. Este vorba despre ”Four Season ”, unul dintre cele mai exclusiviste hoteluri din lume.

Prinţul Mohammad bin Salman Al Saud a devenit în iunie 2017, la doar 31 de ani, moştenitorul tronului Arabiei Saudite și a unei averi colosale. Ca să ne facem o idee, în 2016 tatăl lui Mohammad bin Salman figura în topul celor mai bogați monarhi din lume, pe locul al doilea, cu o avere de 57 de miliarde de dolari.

Mohammad bin Salman Al Saud își poate permite absolut orice așa că nu-i de mirare că pentru o vizită de două zile la Los Angeles, prințul a rezervat întregul hotel Four Seasons din Beverly Hills.Surse ale publicaţiei The Hollywood Reporter susţin că prinţul moştenitor saudit şi însoţitorii săi au rezervat întregul hotel pentru şederea în Los Angeles, această vizită fiind şi prima pe care Mohammad bin Salman o face în acest oraş, scrie news.ro.

Tarifele pentru rezervarea unor camere la hotelul Four Seasons, de 16 etaje, încep de la 625 de dolari pe noapte. Hotelul cuprinde 185 de camere individuale şi 100 de apartamente de lux. Apartamentele prezidenţiale pot fi rezervate cu peste 10.000 de dolari pe noapte.

Prinţul moştenitor saudit Mohammad bin Salman face prima sa vizită la Hollywood, într-un demers mai larg de a construi de la zero o industrie de divertisment în ţara sa.

Luni seară, prinţul a participat la o petrecere organizată de Rupert Murdoch, pe proprietarea sa din Bel Air.

Mohammad bin Salman Al Saud a absolvit Dreptul la King Saud University şi are patru copii: doi băieţi şi două fete. El nu este adeptul poligamiei, aflate în vigoare în ţara sa. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
costel corduneanu jpg
scriitorul jpeg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
italia roma 1024x682 jpg
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
hannah gutierrez X jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net