Prințul Harry a vrut să-și impresioneze iubita actriță, dar a ajuns de râsul prietenilor

Ultima actualizare:

    Prințul Harry și Meghan se iubesc de aproape un an
Prințul Harry și Meghan se iubesc de aproape un an

Săptămâna trecută, Prințul Harry, cel considerat rebelul Casei Regale Britanice, a participat la nunta unui bun prieten. Ceremonia a avut loc în Jamaica, acolo unde Harry a fost însoțit și de iubita lui, actrița Meghan Markle, semn că intențiile bărbatului sunt serioase.

În presa britanică se zvonește că în curând cei doi se vor și logodi, așa că prințul face orice pentru a o impresiona pe femeia pe care o iubește. Gestul său de a-și epila părul de pe piept a fost considerat de prietenii săi drept unul tipic unui bărbat din Los Angeles, orașul actorilor celebri, mai ales că Harry nu era genul de persoană care să facă acest lucru înainte de a o cunoște pe Meghan. Decizia de a o impresiona pe vedetă l-a transformat în ținta ironiilor prietenilor săi, anunță The Sun, care citează o sursă din anturajul nepotului Reginei Elisabeta a II-a.

"Harry a fost mereu un bărbat bărbățos, așa că ceea ce a făcut acum vine ca un șoc pentru prietenii lui apropiați. Ei cred că metodele de îngrijire pe care le pune acum în practică sunt pentru Meghan. Pieptul lui arată acum ca cel al băieților din Baywatch, dar fără bronz. "

Prințișorul a profitat de soarele din Jamaica și s-a relaxat alături de prietenii lui, ocazie cu care și-a și expus pieptul proaspăt epilat.

image
image
image
image
image
image
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net