Prințul Harry și Meghan Merkle se căsătoresc, dar actrița nu va fi niciodată o Prințesă

harry.jpg

meghan
Meghan Merkle nu poate fi Prințesă
Foto: Captură video

Chiar dacă se căsătorește cu un Prinț, ea nu va fi o Prințesă. Prințul Harry și actrița Meghan Merkle trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproape un an, iar lucrurile par să fie din ce în ce mai serioase. Se zvonește că Prințul va pregăti o surpriză cu această ocazie, poate chiar o cerere în căsătorie.

După aproape un an de relație, cei doi îndrăgostiți se pare că iau lucrurile chiar în serios. Cu toate că poate părea prea devreme, Prințul Harry ar vrea să o ceară în căsătorie pe frumoasa actriță. ”O să fie logodiți până la sfârșitul verii”, a mărturisit sursa revistei US Weekly.

În ceea ce privesc formalitățile de la Casa Regală, pentru un astfel de eveniment grandios și important, Prințul Harry are nevoie de permisiunea suveranului, Regina Elisabeta a II-a. După ce Regina își va da acordul, cuplul va putea să-și oficializeze legal relația, urmând ca titluri roiale să fie atribuite. Chiar dacă ne-am fi așteptat ca în astfel de situație, Meghan să primescă titlul de Prințesă, se pare că lucrurile nu stau chiar așa.

meghan_merkle.jpg

meghan
Chiar dacă se căsătorește cu un Prinț, ea nu va fi Prințesă
Foto: Captură video

 

Istoricul regal, Marlene Koening a declarat că, deși în UK, soția ar trebui să ia titlul după soțul ei, Meghan nu se va putea bucura de acest privilegiu. Titlul de prințesă se atribuie doar celor născute în Monarhia Britanică, așa cum se bucură de această denumire doar Prințesele Charlote, Eugenie și Beatrice.

Meghan va devein, cel mai probabil, HRH Ducesa de Sussx, întrucât Sussex este disponibilă, iar Prințul Harry va devein Duce.

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1