Prințul Harry și Meghan Markle, prima apariție oficială și primul sărut în public

printul-harry-meghan-markle-670x400.jpg

meghan
Prințul Harry și Meghan Merkle au avut prima apariție oficială în public

Prințul Harry și actrița Meghan Markle formează un cuplu doar de câteva luni, însă pare că lucrurile dintre ei sunt din ce în ce mai serioase. Chiar dacă cei doi nu sunt văzuți des în public, apropiații cuplului au afirmat de mai multe ori că e posibil să ne așteptăm la o logodnă. Meghan l-a însoțit pe Harry la un meci de polo și s-a amuzat pe seama lui.

Meghan Markle și Prințul Harry au avut prima apariție oficială în public, în calitate de cuplu. Prințul a participat și concurat, în acest weekend, la un meci de polo, cu scop caritabil. În tribune, Meghan, iubita sa, îl susținea, dar se și amuza pe seama lui.

Meghan Markle a fost fotografiată în tribune urmărindu-l pe Prințul Harry pe terenul de joc. Îmbrăcată într-o rochie bleumarin, lungă la spate și mai scurtă în față, Meghan părea că avea emoții pentru iubitul său.

instagram.jpg

meghan
Prințul Harry și Meghan Merkle au avut prima apariție oficială în public
foto: Instagram: britishyoungroyals

 

Mai mult decât atât, sfârșitul meciului a fost imortalizat de paparazzi cu un sărut, fotografie extrem de rară până în momentul de față.

sarut.jpg

meghan
Primul sărut public al cuplului
foto: Instagram: princeharryofengland

 

O astfel de apariție am putea vedea și la nunta surorii Ducesei de Cambridge. Chiar dacă Pippa Middleton nu i-a dat voie iubitei Prințului Harry să-și facă apariția la ceremonia de la biserică, aceasta i-a îngădui să participle la petrecerea de după cununie. Motivul acestei condiții ar fi că dorește ca nunta ei să fie luată în serios iar cuplurile participante să fie căsătorite sau cel puțin logodite.

O sursă apropiată cuplului a declarat pentru publicația „People” că în ciuda distanței dintre cei doi și a atenției publice, nedorite, de care au parte, relația lor pare să funcționeze de minune și cine știe, poate ne vor surprinde și cu o logodnă.

british.jpg

print
Surse apropiate ale cuplului au afirmat că ar trebui să ne așteptăm la o logodnă în curând
foto: Instagram: fromberkshiretobuckingham
Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1