Prinţul Harry şi Meghan Markle renunţă și la rețelele de socializare! Ce i-a făcut să ia această decizie

Ultima actualizare:

    Meghan Markle și Prințul Harry
Meghan Markle și Prințul Harry

După ce au decis să părăsească familia regală britanică și să se mute pe cont propriu, renunțând și la atribuțiile lor regale, se pare că Ducii de Sussex nu mai vor deloc să fie „văzuți”.

Prinţul Harry şi soţia lui, Meghan Markle, au decis să renunțe și la social media şi nu vor mai folosi platforme ca Twitter sau Facebook susţine Sunday Times. 

Prințul Harry și Meghan Markle nu mai vor să se confrunte cu „ura” din mediul online

Ducele şi ducesa de Sussex, care au peste 10 milioane de urmăritori pe Instagram, resping social media ca parte a noului lor „rol progresiv” în America, adăugând că potrivit unei surse apropiate cuplului cei doi nu plănuiesc să folosească social media pentru noua lor fundaţie Archewell şi este foarte puţin probabil să revină pe platformele de socializare.

Cuplul ar fi luat această decizie şi fiind dezamăgit de „ura” cu care s-au confruntat în social media. Ducele şi ducesa de Sussex au încetat să mai folosească Instagram din aprilie 2020, când s-au retras din familia regală.

Regina Elizabeth a II-a, prinţul Charles, prinţul Williams şi soţia acestuia Kate, precum şi alţi membri ai familiei regale britanice folosesc frecvent Instagram, Twitter şi Facebook pentru a-şi promova activităţile oficiale şi caritabile, potrivit news.ro.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net