Prințul Harry și Meghan Markle, plătiți cu 1.000.000 $ dacă deschid gura în public. Ce contract au semnat cei doi?

Ultima actualizare:

    Prințul Harry și Meghan Markle au dat lovitura cu noul contractfoto: Profimedia
Prințul Harry și Meghan Markle au dat lovitura cu noul contractfoto: Profimedia

Prințul Harry și Meghan Markle primesc un milion de dolari doar dacă deschid gura în public. Harry, 35 de ani și soția lui de 38 de ani au semnat un contract cu agenția de comunicare Harry Walker, care îi reprezintă pe Bill Clinton și Barack Obama.

Meghan Markle și Prințul Harry au dat lovitura. Recent, cei doi au semnat un contract de reprezentare cu Agenția Harry Walker. Practic, pentru fiecare discurs pe care îl țin, cei doi primesc un milion de dolari. Temele discursurilor lor vor fi sociale, despre mediul înconjurător, egalitatea sexelor și sănătatea mentală. La doar o zi după ce au bătut palma cu reprezentanții firmei, care care îi reprezintă pe foștii președinți americani democrați Bill Clinton și Barack Obama, Meghan, în vârstă de 38 de ani și Prințul Harry au participat la primul eveniment public.

Ducele și ducesa de Sussex, cu măști pe față la brutărie

Prințul Harry și Meghan Markle s-au integrat destul de bine în comunitatea de elită din Los Angeles de când s-au mutat în conacul de peste 18 milioane de dolari al mogulului Tyler Perry. Susținuți de Oprah Winfrey și de mai mulți simpatizanți ai Partidului Democrat, cei doi au semnat recent un contract care le va asigura independența financiară. Chiar dacă Prințul Charles a anunțat că își va susține copilul din fondurile proprii până se va pune pe picioare, ambiția lui Harry a fost aceea de a reuși prin forțe proprii. Așa că miercuri, prințul și-a pus masca pe față și combinezonul și a fost cu soția la o brutărie din Los Angeles unde lucrează persoane care au fost certate cu legea și apoi au primit o șansă de a se reintegra în societate. Compania Homeboy Industries ajută membrii bandelor de cartier să își refacă viețile după ce își încheie cariera criminalistică.

Meghan Markle a gătit cot la cot cu femeile de la o brutărie din LA
Meghan Markle a gătit cot la cot cu femeile de la o brutărie din LA

Citește și:

Prinţul Harry şi Meghan Markle renunţă la rolul pe care îl ocupă în cadrul familiei regale

Meghan Markle și prințul Harry, izolați! «Nu vorbesc cu ei, nimeni nu îi întreabă cum se simt»

Prințul Harry a purtat mască în timpul vizitei la brutărie
Prințul Harry a purtat mască în timpul vizitei la brutărie

Prințul Harry și Meghan Markle, retrași din activitățile regale din martie

La începutul lunii martie, Prințul Harry s-a retras oficial din activitatea de membru activ și cu drepturi depline al casei regale britanice. După o ședere de o lună în Canada, cei doi și micuțul Archie de un anișor au ajuns în Los Angeles unde au fost găzduiți de Tyler Perry, la recomandarea lui Oprah Winfrey. Între timp ei își caută o proprietate și sunt protejați de foști membri ai trupelor de pază și protecție ai președinților americani, costurile fiind de 7.000 de dolari pe lună. După ce și-au încheiat vizita de la brutărie, cuplul a postat pe rețelele de socializare un mesaj prin care își exprimă poziția fermă împotriva discriminării și rasismului de orice fel.

image
image
image
image
image
image
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
top10 art geronimo jpg jpeg
controlor tren jpg
postas greva jpg
Paine mucegaita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net