Prințul Harry și Meghan Markle au ”uitat” să-l felicite pe prințul Charles de ziua lui

Ultima actualizare:

    Prințul Harry și Meghan Markle nu au scris pe rețelele sociale la aniversarea prințului Charles
Prințul Harry și Meghan Markle nu au scris pe rețelele sociale la aniversarea prințului Charles

Prințul Harry și Meghan Markle au ”uitat” să-i zică ”La mulți ani” prințului Charles de ziua lui. Toată lumea s-a întrebat de ce?

Prințul Harry (36 de ani) și Meghan Markle (39 de ani) au ”uitat” să-i zică ”La mulți ani” prințului Charles de ziua lui. Prințul Charles a împlinit 72 de ani sâmbătă, 14 noiembrie. Mai mulți membrii ai familiei regale britanice i-au trimis mesaje de felcicitare publice, pe rețelele sociale, fiului cel mare al Reginei Elisabeta a II-a. De astă dată, însă, pentru prima oară, prințul Harry nu s-a numărat printre aceștia. Soția sa, Meghan Markle, care a mărturisit recent că a renunțat la rețelele sociale nu s-a răzgândit.

Prinţul Harry şi Meghan Markle renunţă la rolul pe care îl ocupă în cadrul familiei regale

Meghan Markle și prințul Harry, izolați! «Nu vorbesc cu ei, nimeni nu îi întreabă cum se simt»

Nu au postat urări

Există o tradiție în sânul familiei regale britanice ca membrii săi să-și facă urări la aniversare unii altora. După cum a constatat ziarul ”The Sun”, de astă dată, prințul Harry și Meghan Markle nu au postat urări de aniversare pentru prințul Charles. Însă cu siguranță că i-au transmis în privat urări, sau l-au sunat în cea mai mare discreție, scrie Closer.fr. În ziua de 14 noiembrie, prințul Harry a fost foarte ocupat. A avut o întâlnire video cu prietenul său, John-James Chalmers,, pentru a-l încuraja. El i-a mulțumit prințului pentru că a creat Jocurile Invictus care i-au schimbat viața. Prințul Harry și Meghan Markle au ”uitat” să-l felicite pe prințul Charles.

image
image
image
image
image
image
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net