Prinţul Harry şi Meghan Markle au ales destinaţia pentru luna de miere

meghan-markle-print-harry-nunta-2018.jpg

Meghan Markle Printul Harry sarut la nunta regala
Meghan Markle și prințul Harry s-au căsătorit în urmă cu o săptămână, la castelul Windsor
Foto: Guliver/Splashnews

A trecut mai bine de o săptămână de la nunta anului, iar Prinţul Harry (33 de ani) şi Meghan Markle (36 de ani) se pregătesc pentru luna de miere. Proaspăt însurăţeii se vor relaxa în Parcul Natural Jasper, considerat un “paradis canadian”.

În ultima vreme au tot circulat zvonuri cu privire la destinaţia aleasă de Prinţul Harry şi Meghan Markle pentru luna de miere. S-a vorbit mult despre Africa, mai ales că acest acest continent a jucat un rol important în relația lor. Cei doi au fost deja în Botswana, înainte de logodnă şi tot din Africa a cumpărat Harry diamantul din inelul de logodnă pe care i l-a oferit fostei actriţe.

Meghan şi Harry vor merge în Alberta, Canada

Potrivit TMZ, cei doi nu au ales o ţară africană pentru luna de miere, ci una care este foarte aproape de patria lui Meghan. Se pare că Harry şi Meghan se vor bucura de un sejur în Alberta, Canada.

Sursele TMZ spun că îndrăgostiţii vor petrece în Parcul Natural Jasper, cel mai mare parc naţional canadian din regiunea Rocky Mountains.

Ducele și Ducesa de Sussex vor avea la dispoziţie o cabană “regală”, de 557 metri pătraţi. Nu se ştie încă data la care vor ajunge aici, însă se pare că forţele de securitate britanice, dar şi canadiene, vor fi prezente în zonă şi vor asigura perimetrul.

În aceeaşi locaţie au fost văzuţi în 1939 şi Regele George al VI-lea cu Regina Elisabeta. Bunica lui Harry, Regina Elisabeta a II-a, şi Regele Philip au fost aici în 2015.

Vezi video cu paradisul canadian în care îşi vor petrece Harry şi Meghan luna de miere

Loading...

Citește și