Prinţul Harry şi iubita lui au primit un cadou-surpriză când se aflau la cumpărături

harry_brad.jpg

Prinţul Harry a fost la cumpărături cu iubita lui
Foto: Splashnews

Prinţul Harry şi iubita lui, Meghan Markle, se pregătesc pentru primul Crăciun împreună şi au avut parte de o surpriză neaşteptată când se aflau la cumpărături în Londra. Cei doi au mers să cumpere un brad, iar vânzătorul le-a dat un mic cadou.

Prinţul Harry şi actriţa de 35 de ani au ieşit în Londra pentru a-şi căuta un brad. L-au găsit, iar bărbatul de la care l-au cumpărat le-a oferit şi un cadou simbolic: o crenguţă de vâsc. 

"Le-am dat vâsc, să se sărute sub el. Au ales bradul împreună şi au plecat ţinându-se de mână", a spus vânzătorul, conform mirror.co.uk

Meghan se află în Londra în această perioadă şi stă la Palatul Kensington. Conform presei britanice, bradul a costat în jur de 57 de lire, adica 300 de lei. El nu a cumpărat un suport sau decoraţiuni şi nici nu a vrut ca bradul să îi fie livrat acasă, ci a plecat cu el la braţ. 

meghan_markle.jpg

meghan markle
Meghan Markle, iubita Prințului Harry
Foto: Getty

Cei care se aflau în magazin au povestit că au avut un şoc când l-au văzut pe prinţ. "A fost puţin ciudat. Am crezut că va cumpăra unul mai mare, dar a luat unul de 2 metri", a povestit un bărbat. 

Proprietarul magazinului a recunoscut că alte vedete au cumpărat de la el, dar e prima dată când se face linişte completă în magazin. 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1