Prințul Harry și-a ieșit din fire în fața presei: «Nu te purta așa!»

Ultima actualizare:

    Prințul Harry și-a ieșit din fire în fața presei
Prințul Harry și-a ieșit din fire în fața presei

Prințul Harry a avut o ieșire nervoasă în fața presei. Acest lucru s-a întâmplat din cauza insistenței unei jurnaliste, nepotul reginei Elisabeta a doua, nu numai că nu s-a oprit să îi răspundă, ba chiar i-a vorbit pe un ton mustrător.

Relația ducelui și ducesei de Sussex cu presa, în special cea tabloidă, a devenit tot mai tensionată în ultima perioadă, după ce jurnaliștii au scris despre costurile petrecerii private pe care Meghan Markle a dat-o sau despre zborurile private.

-O conversație scurtă, ce speri să obții cu ea?

-Ce? Întreabă-i pe ei!

-De asta este important pentru tine să vii să vorbești cu ei?

-Rhiannon, nu te purta așa!

Săptămâna aceasta, prințul Harry a trimis un mesaj public, foarte critic la adresa presei, în care îi acuză pe jurnaliști că publică articole în care anumite informații sunt scoase din context sau neadevărate fără a se gândi la consecințe.

"Din nefericire, soţia mea a devenit una dintre recentele victime ale unui tabloid britanic care duce campanii împotriva unor persoane fără a se gândi la consecinţe - o campanie nemiloasă care a escaladat în ultimul an, în timpul sarcinii sale şi în timpul creşterii fiului nostru", a spus Harry într-un comunicat. 

Ducele de Sussex a comparat tratamentul la care este supusă soția sa cu modul în care ziariștii ce comportau cu Prințesa Diana și se teme că istoria s-ar putea repeta, potrivit digi24.ro.

image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net