Prințul Harry și-a dus iubita la Palatul Kensington pentru a o întâlni pe Kate

Ultima actualizare:

    Prințul Harry a vrut ca MEghan să o întâlnească pe KAteFoto: Getty
Prințul Harry a vrut ca MEghan să o întâlnească pe KAteFoto: Getty

Prințul Harry a devenit foarte atent la detalii. El a dus-o pe iubita sa, Meghan Markle, la Palatul Kensington, pentru a o întâlni pe Kate Middleton care și-a sărbătorit ziua de naștere.

Kate a împlinit lunea trecută, 9 ianuarie, 35 de ani și a fost înconjurată de Familia Regală, în Norfolk, apoi, marți, 10 ianuarie, a mers la Londra unde și-a petrecut timpul alături de micuța ei Charlotte, care are deja un an și opt luni. Micul George a stat acasă, întrucât este ocupat cu școala, după cum precizează NyDailyNews.


    Kate Middleton abia aștepta să o întâlnească pe MeghanFoto: Getty
Kate Middleton abia aștepta să o întâlnească pe MeghanFoto: Getty

Prințul Harry a profitat de ocazie și a invitat-o pe Meghan să o vadă pe Kate, care pentru prinț este o prietenă foarte bună. „Kate abia aștepta să o întâlnească pe Meghan și știa cât de mult înseamnă asta pentru Harry. În mod evident, mama sa, Prințesa Diana, a murit când era foarte tânăr, astfel că Ducesa a jucat acel rol maternal și de soră pentru Harry. Sunt foarte apropiați, iar el ține cont de părerea ei când vine vorba de iubite”, a declarat o sursă apropiată Familiei Regale.

Harry și Meghan și-au confirmat relația în luna noiembrie a anului trecut, când prințul, nemulțumit de anumite știri, a acuzat unele surse de presă de rasism și sexism atunci când au făcut referire la originea multirasială a actriței.

image
image
image
image
image
image
avion pixabay jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net