Prinţul Harry seamănă leit cu bunicul lui

Prinţul Harry, asemenea prinţului Filip, şi Meghan Markle, în Australia

Prinţul Harry, care seamănă leit cu prinţul Filip, împreună cu Meghan Markle, în Australia
Prinţul Harry seamănă leit cu prinţul Filip şi poartă haine identice, în timp ce e împreună cu Meghan Markle, în Australia
Foto: GuliverGetty Images

Prinţul Harry seamănă leit cu bunicul lui, prinţul Filip, duce de Edinburgh. Un fotograf al Casei Regale a descoperit acest lucru.

Prinţul Harry (34 de ani) seamănă leit cu bunicul lui, prinţul Filip (97 de ani), soţul Reginei Elisabeta a II-a (92 de ani). Fanii Casei Regale britanice au intrat în frenezie după ce au văzut asemănările izbitoare dintre cei doi, descoperite de fotograful regal Chris Jackson. Jackson, care face pozele ducelui de Sussex şi a soţiei sale, Meghan Markle, ducesă de Sussex, în vârstă de 37 de ani, în turneul din Australia, a dat recent publicităţii poza prinţului Filip de pe coperta revistei “Paris Match”, din 1957, de pe vremea când acesta avea 36 de ani, adică numai cu doi ani mai mulţi decât are prinţul Harry astăzi. Ducele de Edinburgh purta haine fel cu cele pe care le poartă acum Harry în turneul din Australia.

Printul Harry, leit prinţul Filip

Printul Harry seamănă leit cu prinţul Filip din fotografia din revista Paris Match, din 1957
Prinţul Filip în revista "Paris Match" seamănă leit cu nepotul lui, prinţul Harry
Foto: Instagram
Fanii Casei Regale sunt acum convinşi că Harry a moştenit aspectul frumos de la bunicul lui şi, desigur, de la mama lui, regretata prinţesă Diana, care şi-a pierdut viaţa într-un tragic accident rutier, în Franţa, în 1997, la numai 36 de ani. “Am văzut fotografia din revista franceză în urmă cu câţiva ani şi mi-am amintit de aceasta în timp ce îi făceam poze prinţului Harry în Australia, împreună cu soţia sa, Meghan”, a explicat Chris Jackson. Aşa şi-a dat seama că prinţul Harry seamănă leit cu bunicul lui, prinţul Filip.
Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1