Prinţul Harry se iubeşte în secret cu o faimoasă actriţă americană

gettyimages-618294018.jpg

Prinţul Harry nu a mai avut o iubită oficială din 2014
Foto: Getty

Prinţul Harry, unul dintre cei mai controversaţi membri ai familiei regale britanice, pare să-şi fi găsit o nouă iubită. Fiul cel mic al lui Charles ar avea o relaţie secretă cu o actriţă americană.

De câteva luni, Harry are o idilă transatlantică cu actriţa Meghan Markle, cunoscută pentru serialul "Suits". Cei doi s-au cunoscut în Canada, mai exact în oraşul Toronto, unde Meghan filmează pentru show. 

Conform mirror.co.uk, cei doi au avut mai multe întâlniri în secret în Londra. Meghan, în vârstă de 35 de ani, a fost văzută în zona dedicată familiei regale de pe terenul de la Wimbledon anul acesta şi a vizitat Palatul Buckingham în iulie. 

gettyimages-533151040.jpg

Meghan Markle are 35 de ani
Foto: Getty

"E mai fericiti ca niciodată. Se bucură de fiecare săptămână în parte şi există o chimie puternică între ei", au declarat surse apropiate de Harry. 

Meghan a fost căsătorită cu producătorul Trevor Engelson până în 2013. Harry, despre care s-a zvonit că a avut idile cu mai multe celebrităţi, nu a avut o iubită stabilă în ultimii ani, de când s-a despărţit de Cressida Bonas în 2014. 

Loading...