Prințul Harry, "joc" la două capete. Cu cine avea o relaţie când a cunoscut-o pe noua iubită

herry.jpg

printul harry
Se pare că Prințului Harry îi plac relațiile paralele
Foto: Getty

Se pare că Prințul Harry (32 de ani) nu ratează nicio ocazie când vine vorba de aventuri amoroase. Recent, au început să circule zvonul că se întâlnea în secret cu o frumoasă tânără fotomodel în timp ce actuala relație cu actrița Meghan Markle era abia la început.

Prințul Harry s-a întâlnit de mai multe ori în secret cu Sarah Ann Macklin (27 de ani) în lunile iunie și iulie, pe când îi „făcea curte” în același timp și frumoasei actrițe Meghan Markle, informează The Mirror.

sarah_1.jpg

sarah ann macklin
Harry se întâlnea în secret cu Sarah Macklin
Foto: Facebook

Tânăra fotmodel, care pare să se încadreze în categoria femeilor preferate de prinț, l-a întâlnit pe Harry la o petrecere, unde i-a oferit numărul ei de telefon și au început să-și trimită mesaje o perioadă. Gurile rele spuneau pe-atunci că interesul lui Harry pentru Sarah ar fi trezit gelozia fostului ei iubit, fotomodelul de lenjerie intimă, David Gandy.

sarah_3.jpg

sarah ann macklin
Sarah este fotomodel, dar l-a întâlnit pe Harry la o petrecere
Foto: Twitter

Sarah ar fi profitat de animozitățile dintre ei pentru a începe să-și dea întâlniri cu Prințul Harry, lucru care l-a determinat pe David să încerce să o recucerească. În același timp însă, aventurierul prinț, a cunoscut-o în Toronto și pe Meghan. Filmările la serialul „Suits” se reaiu în noiembrie, astfel că pe timpul perioadei estivale, Harry și frumoasa brunetă au avut destul timp pentru a se cunoaște.

sarah_2.jpg

sarah ann macklin
Sarah i-a oferit numărul ei de telefon și au început să-și trimită mesaje și să se întâlnească
Foto: Facebook

Acum, Meghan a lăsat de înțeles că și-ar dori tare mult să petreacă Crăciunul alături de Harry. Nu are pretenția de a întâlni și familia regală, dar cu siguranță ar vrea să meargă într-un loc special împreună cu Prințul Harry.

meghan_1.jpg

meghan markle
Prnițul Harry are în prezent o relație amoroasă cu actrița Meghan Markle
Foto: Instagram

Familia lui Meghan locuiește în Statele Unite, în timp ce ea se află în Toronto, în Canda, iar Harry, desigur, în Marea Britanie. Acest lucru nu este însă un impediment în relația lor și pot călători peste ocean pentru a se vedea.

 

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Loading...

Citește și

  • printul harry

    Meghan Marckle (35 de ani) este o actriță care a devenit cunoscută prin rolul interpretat în serialul american „Suits”. Pentru a vă face o idee mai amplă despre noua iubită a prințului, e suficient să vizionați una dintre scenele de amor ale serialului în care a jucat.

  • printul harry

    Zilele trecute au circulat o mulțime de zvonuri cu privire faptul că Prințul Harry (32 de ani) și actrița Meghan Markle (35 de ani) ar avea o relație amoroasă. Par să se descopere însă tot mai multe lucruri interesante despre frumoasa brunetă. Recent, pe un site porno a fost văzut un material video în care apare Meghan.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1