Prințul Harry s-a angajat! Cu ce se ocupă la primul său loc de muncă oficial

Ultima actualizare:

    Prințul Harry s-a angajat la o companie din Silicon ValleyFoto: Getty
Prințul Harry s-a angajat la o companie din Silicon ValleyFoto: Getty

Ducele de Sussex s-a alăturat startup-ului BetterUp din Silicon Valley ca ofițer șef al secției de "impact", a declarat compania marți. Un purtător de cuvânt al lui Harry a confirmat, de asemenea, noul rol al prințului. BetterUp oferă clienților servicii de coaching și sănătate mintală. Site-ul web al companiei îl enumeră pe Harry ca parte a echipei sale de conducere, descriindu-l ca fiind „un veteran umanitar, militar, avocat al sănătății mintale și ecologist”.

Prințul Harry nu mai este membru al familiei regale, dar acum are un loc de muncă: executiv la un o firmă din Silicon Valley. Acesta se alătură startup-ului la câteva săptămâni după ce el și Meghan, ducesa de Sussex, i-au acordat lui Oprah Winfrey un interviu bombă care le-a detaliat decizia de a părăsi Regatul Unit și de a se retrage de la rolurile pe care le aveau de îndeplinit în familia regală britanică. Cuplul, care locuiește în California, a abordat și tensiunea pe care viața regală a avut-o asupra sănătății mintale.

„Am intenția de a contribui la crearea unui impact în viața oamenilor”

Wall Street Journal a fost primul care a raportat că Harry s-a alăturat startup-ului. La BetterUp, se așteaptă ca Harry să contribuie la deciziile de strategie a produselor și la contribuțiile caritabile și să susțină public subiecte legate de sănătatea mintală, a raportat ziarul. Sursa citată a mai spus că BetterUp a refuzat să comenteze cât de mult ar fi plătit Harry.

„Am intenția de a contribui la crearea unui impact în viața oamenilor”, a spus prințul Harry într-un răspuns prin e-mail la întrebări despre motivul pentru care s-a angajat.. „Coachingul proactiv oferă posibilități nesfârșite de dezvoltare personală, conștientizare sporită și o viață mai bună în toate timpurile.” 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
baza mihail kogalniceanu 02 foto Facebook Baza 57 Aeriana Mihail Kogalniceanu jpg
image
image
image
image
image
image
Prințul William în noiembrie 2023  foto   GettyImages jpg
eruptie vulcan jpg
bataie bici campanie sibiu jpg
image png
scoala fara elevi jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Mount erebus hg jpg
p 22 Barcelona WC jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net