Prinţul Harry a primit o ofertă de muncă inedită

Ultima actualizare:

    Prinţul Harry a primit o ofertă de slujbăFoto: Google Getty
Prinţul Harry a primit o ofertă de slujbăFoto: Google Getty

Prinţul Harry a primit o ofertă de muncă din partea Burger King care îl vrea pe poziția de asistent de vânzări. Reprezentanța Burger King din Argentina a venit cu oferta după ce a citit la 8 ianuarie intenția lui Harry de a renunța la atribuțiile princiare.

Prinţul Harry, în vârstă de 35 de ani, a primit o ofertă de muncă din partea Burger King care îl vrea pe poziția de asistent de vânzări. Compania i-a dat această oportunitate după ce a aflat că el şi soţia sa, Meghan Markle (38 de ani), au decis să devină “independenţi financiar” de Casa Regală a Marii Britanii. Anunţul ducilor de Sussex că renunţă la rolurile lor importante din cea mai faimoasă familie regală a fost făcut săptămâna trecută. Burger King Argentina a fost prima companie care a venit cu o ofertă de slujbă pentru prinţul Harry.

Meghan Markle și prințul Harry, izolați! «Nu vorbesc cu ei, nimeni nu îi întreabă cum se simt»

Meghan Markle şi prinţul Harry au devenit părinţii unui băieţel

Prinţul Harry a primit o ofertă de muncă din Argentina

“Am aflat că prinţul şi ducesa au decis să renunţe la rolurile lor din familia regală şi să lucreze ca independenţi financiar. Aşa că avem o propunere pentru tine: Fă ca mii de oameni şi fă primii paşi în lume cu noi. Ştii că ţi se potriveşte perfect coroana. De asemenea, după atât de mulţi ani de trăit ca ducu e timpul să începi să mănânci ca regii”, stă scris în oferta venită de la Reprezentanța Burger King din Argentina. Săptămâna trecută, Meghan şi Harry, care au un copil de opt luni, numit Archie, au provocat o mare agitaţie după ce au anunţat planul de a renunţa la rolurile lor din familia regală. Prinţul Harry a primit o ofertă de muncă din partea Burger King care îl vrea pe poziția de asistent de vânzări.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
Femeie care bea ceai FOTO Shutterstock
Apartament Cannes Foto Booking jpg
strada slanic prahova jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net