Prințul Harry, pe urmele mamei sale: „Are o inimă bună, la fel ca Prințesa Diana”

Ultima actualizare:

    Prințul Haryy merge pe urmele mamei salecaptură video
Prințul Haryy merge pe urmele mamei salecaptură video

Prințul Harry (32 de ani) luptă pentru susținerea persoanelor bolnave de HIV și SIDA. Pentru aceiași cauză a militat și Prințesa Diana, mama sa.

Printul Harry a vizitat 3 organizatii din Leicester, al căror scop este să sprijine persoanele ce suferă de HIV și SIDA, să încurajeze și să ajute persoanele cu dizabilități sau defavorizate de mediu. ”Leicestershire Aids Support Service” (LASS), ”Yes You Can” și ”The Pink Lizard”, au fost organizațiile sprijinite de acesta, iar vizita sa a avut loc la 25 de ani după ce și mama sa, Printesa Diana, le-a vizitat.


    Prințul Harry a vizitat organizațiile pe care și mama sa le-a vizitatFoto: Facebook
Prințul Harry a vizitat organizațiile pe care și mama sa le-a vizitatFoto: Facebook

Prințul Harry a vorbit deschis despre SIDA și despre faptul că oamenii ar trebui să știe ce presupune această boală, care îi sunt cauzele, cum se previne și cum se combate. “Este inadminisibil ca tinerii sa afle despre HIV in momentul in care deja au fost diagnosticati cu acest virus”, au fost cuvintele Prințului, înainte de a pleca de la LASS, potrivit Express.

Unul din voluntarii programului și-a amintit că și Prințesa Diana a vizitat organizația, în urmă cu 25 de ani. ”Are o inimă mare și bună, la fel ca mama lui”, a declarat acesta în urma vizitei Prințului.

”Această vizită este specială, este o personalitate regală și ne ajută să transmitem mai departe mesajul nostru și unde poate fi găsită fundația. Prințesa Diana a fost aici în anul 1991 și acum a venit și fiul ei, Prințul Harry. Este foarte important și emoționant pentru noi”, a spus Amdani Juma, unul din angajați.

Proiectul ”Yes, you can” include mentori cu vârste cuprinse între 16 și 25 de ani, care au rolul de a inspira studenți cu dificultăți de învățare și de a-i încuraja  în stabilirea unor aspirații înalte. ”Nu renunțați, lucrați în echipă, pentru că nu poți reuși de unul singur. Învățați din proriile greșeli, este bine să faceți greșeli, atâta timp cât învățați din ele și învățați și de la alții. Sunt atât de multe lucruri pe care le puteți face”.

Ultima sa vizită a fost la ”The Pink Lizard”, o organizație care susține tinerii care trăiesc în comunități defavorizate. Voluntarii de aici îi ajută să aibă încredere în ei și îi îndrumă să-și reia studiile.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net