Prințul Harry a făcut în secret un sacrifiu uimitor pentru fratele său, William

will_si_harry_1.jpg

william harry
William și Harry au o legătură frățească foarte strânsă
Foto: Getty

Prinții William și Harry au trecut prin multe împreună, dar fiecare moment greu n-a făcut decât să le întărească și mai mult legătura pe care o au ca frați. puțini știu însă, ce sacrificiu emoționant a făcut Harry pentru Will atunci când acesta din urmă a cerut-o în căsătorie pe Kate Middleton, în 2010.

După ce mama lor, Prințesa Diana a murit, în 1997, cei doi frați au fost duși la Palatul Kensington și puși să aleagă câte un obiect din lucrurile care i-au aparținut defunctei: „William a ales ceasul de mână Cartier al memi lui, iar Harry a luat inelul de logodnă al acesteia, care are o piatră de safir”, a declarat o sursă apropiată familiei regale, potrivit The Mirror.

Cu toate că erau doar niște copii pe-atunci, cei doi frați au căzut de acord la o înțelegere: cel care se va căsători primul, să beneficieze de inelul de logodnă al Prințesei Diana pe care-l alesese Harry. În 2010, când Prințul William a cerut-o în căsătorie pe Kate Middleton, Harry s-a ținut de promisiune și i-a oferit inelul care are o puternică semnificație sentimentală.

will_si_harry_2.jpg

william harry
Cei doi frați au moștenit dragostea pentru familie a mamei lor
Foto: Getty

Amândoi fiii au moștenit dragostea pentru familie a Dianei, care dăinuiește prin strânsa legătură frățească pe care o au Harry și William. Acum, este bine de observat ce va primi Harry atunci când o va ere în căsătorie pe iubita sa, Meghan Markle. Se poate ca prințul să aleagă pentru inelul de logodnă o piatră prețioasă de pe diadema mamei sale, însă bijuteriile nu mai aparțin acum Prințesei Diana, ci se află în posesia Casei Regale.

 

Loading...

Citește și

  • nunta diana charles

    Prințesa Diana a fost un adevărat simbol al eleganței, iar fiecare apariție în public a ei era impecabilă. Iar dacă la nunta ei cu Prințul Charles totul a părut că a mers ca pe roate, asta se datorează faptului că Diana a reușit să ascundă un detaliu deranjant, care ar fi putut ajunge chiar și pe primele pagini ale ziarelor de atunci.

  • harry william

    Luna aceasta se împlinesc 20 de ani de la moartea Prințesei Diana. Vestea a șocat și îndoliat o lume întreagă, mai ales pentru că popularitatea "Prințesei inimilor" depășise de multă vreme granițele Regatului Unit. Un documentar care comemorează evenimentul și celebrează viața celei căreia a fost Lady Di a fost realizat de BBC și urmează să apară pe post în câteva zile.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1