Prințul Harry este o gazdă primitoare! A întâmpinat-o pe Rita Ora cu zâmbete și îmbrățisări

Ultima actualizare:
PrințUL Harry a îmbrățișat-o pe Rita Ora
PrințUL Harry a îmbrățișat-o pe Rita Ora

Prințul Harry a fost gazda unui concert caritabil organizat de către fundația pe care o conduce Sentebale. În seara de 11 iunie o multitudine de vedete din domeniul muzicii au răspuns pozitiv invitației prințului Harry de a cânta pentru a strange fonduri care urmează să se îndreptă către tratarea copiilor bolnavi de HIV din țările sud africane.

Ducele de Sussex a organizat un concert caritabil la care au participat mai multe vedete din industria muzicală. Printre acestea s-a numărat și cântăreața de origine georgiană Rita Ora. Fotoreporterii i-au surprins pe prințul Harry și pe Rita într-o ipostază foarte amicală, semn că pe cei doi îi leagă o prietenie bună. Harry a întâmpinat-o călduros pe artistă, îmbrățișând-o și petrecând câteva minute vorbind cu ea, relatează thesun.co.uk.

Printul Harry și Rita Ora au petrecut câteva minute bune discutând
Printul Harry și Rita Ora au petrecut câteva minute bune discutând

Vedeta, în vârstă de 28 de ani, a purtat o rochie scurtă, cu un decolteu generos care nu a lăsat prea multe imaginației și o pereche de sandale de culoare nude cu un toc amețitor. Poate că alegerea vestimantară făcută de Rita nu a fost dintre cele mai bune, însă cu siguranță i-a scos în evidență formele generoase cu care a fost înzestrată de Mama Natură, dar și picioarele tonifiate.


    Printul Harry și Rita Ora au petrecut câteva minute bune discutând Foto Gettyimages
Printul Harry și Rita Ora au petrecut câteva minute bune discutând Foto Gettyimages

Prințul Harry va aduce un omagiu mamei sale în toamna acestui an  

Prințul Harry este foarte interest de problemele cu care se confruntă țările africane, iar înființarea unei fundații care să sprijine lupta copiilor cu resurse reduse împotriva virsului HIV a fost o decizie pe care acesta a luat-o alături de prințul sud-african Seiiso.În ultima perioadă ducele de Sussex își concentreză foarte mult atenția asupra organizațiilor care se ocupă de creșterea conștientizării în ceea ce privește problemele de natură psihică. Mai mult decât atât, Harry dorește să îi aducă un omagiu mamei sale și să viziteze Angola, țara în care Diana a militat pentru interzicerea minelor terestre în anul 1997, creând o adevărată dezbatere publică. 

Citește și

Prinţul Harry calcă pe urmele prinţesei Diana! Ce omagiu emoţionant va aduce mamei sale

Kate Middleton poate renunța oricând la viața de la palat! Uite cum s-a descurcat ducesa la fermă

image
image
image
image
image
image
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
image
actualitate.net
image
actualitate.net