Prințul Harry este o gazdă primitoare! A întâmpinat-o pe Rita Ora cu zâmbete și îmbrățisări

printul harry-si-rita-ora

printul harry si rita ora
Cântăreața a fost una dintre artiștii care au cântat în cadrul concertului caritabil organizat de fundația patronată de prințul Harry
Foto Gettyimages

Prințul Harry a fost gazda unui concert caritabil organizat de către fundația pe care o conduce Sentebale. În seara de 11 iunie o multitudine de vedete din domeniul muzicii au răspuns pozitiv invitației prințului Harry de a cânta pentru a strange fonduri care urmează să se îndreptă către tratarea copiilor bolnavi de HIV din țările sud africane.

Ducele de Sussex a organizat un concert caritabil la care au participat mai multe vedete din industria muzicală. Printre acestea s-a numărat și cântăreața de origine georgiană Rita Ora. Fotoreporterii i-au surprins pe prințul Harry și pe Rita într-o ipostază foarte amicală, semn că pe cei doi îi leagă o prietenie bună. Harry a întâmpinat-o călduros pe artistă, îmbrățișând-o și petrecând câteva minute vorbind cu ea, relatează thesun.co.uk.

printul-harry-rita ora

printul harry si rita ora
PrințUL Harry a îmbrățișat-o pe Rita Ora
Foto Gettyimages

Vedeta, în vârstă de 28 de ani, a purtat o rochie scurtă, cu un decolteu generos care nu a lăsat prea multe imaginației și o pereche de sandale de culoare nude cu un toc amețitor. Poate că alegerea vestimantară făcută de Rita nu a fost dintre cele mai bune, însă cu siguranță i-a scos în evidență formele generoase cu care a fost înzestrată de Mama Natură, dar și picioarele tonifiate.

printul-harry-rita-ora

printul harry și rita ora
Printul Harry și Rita Ora au petrecut câteva minute bune discutând
Foto Gettyimages

Prințul Harry va aduce un omagiu mamei sale în toamna acestui an  

Prințul Harry este foarte interest de problemele cu care se confruntă țările africane, iar înființarea unei fundații care să sprijine lupta copiilor cu resurse reduse împotriva virsului HIV a fost o decizie pe care acesta a luat-o alături de prințul sud-african Seiiso.În ultima perioadă ducele de Sussex își concentreză foarte mult atenția asupra organizațiilor care se ocupă de creșterea conștientizării în ceea ce privește problemele de natură psihică. Mai mult decât atât, Harry dorește să îi aducă un omagiu mamei sale și să viziteze Angola, țara în care Diana a militat pentru interzicerea minelor terestre în anul 1997, creând o adevărată dezbatere publică. 

Citește și

Prinţul Harry calcă pe urmele prinţesei Diana! Ce omagiu emoţionant va aduce mamei sale

Kate Middleton poate renunța oricând la viața de la palat! Uite cum s-a descurcat ducesa la fermă

Loading...

Citește și

  • printul harry si meghan markle

    Prinţul Harry şi Meghan Markle vor efectua o vizită în Africa în cursul acestui an pentru a duce mai departe lupta pe care prinţesa Diana a purtat-o împotriva minelor terestre. Ducele şi ducesa de Sussex plănuiesc să călătorească în Angola în cadrul turului pe care îl vor face în toamna aceasta pentru a continua munca depusă de către prinţesa Diana în cadrul fundaţiei caritabile HALO.

  • kate middleton si printul william

    În timp ce ducele și ducesa de Sussex își planifică turul care va avea loc la începutul toamnei și în care vor vizita mai multe țări africane, printre care se va număra și Angola, prințul William și Kate Middleton își îndeplinesc îndatoririle regale în diferite regiuni ale Marii Britanii. Ducii de Cambridge au renunțat pentru o zi la comoditatea propriei locuințe și s-au deplasat într-o zonă rurală numită Cumbria. Iată cum a decurs vizita, dar și care a fost motivul pentru care Kate Middleton nu s-a putut opri din zâmbit.