Prinţul Harry, gol-puşcă la o petrecere. Imaginile care au scandalizat familia regală britanică FOTO

harry-78596325.jpg

print, harry, sex, las vegas, pervers, stripteuza
Prinţul Harry a fost surprins la o petrecere în Las Vegas
Foto: Getty Images
Citeste tot despre: 

Ce se întâmplă în Las Vegas… nu rămâne în Las Vegas! Carrie Reichert, blonda care a făcut sex cu prinţul Harry şi l-a fotografiat gol, aruncă bomba: mezinul Prinţului Charles adoră sexul pervers.

După ce a făcut-o lată în 2012, când s-a distrat cu tinerele în bikini şi s-a dezbrăcat până la piele la o petrecere din Las Vegas, Prinţul Harry, al cincilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, e târât într-un nou scandal sexual. 

Carrie Reichert, stripteuza care l-a sedus şi a făcut sex cu el, a dezvăluit mai multe secrete murdare din viaţa lui intimă în noua sa carte, “In The Eye of The Royale Storm”, care va fi lansată în curând. Blonda, în vârstă de 42 de ani, povesteşte despre noaptea sălbatică pe care a petrecut-o împreună cu şarmantul Harry, de 30 de ani, în apartamentul de lux al hotelului “Encore Beach Club”. Potrivit spuselor ei, Prinţul Harry s-ar fi dezlănţuit repede, după ce a rămas în pielea goală.

Americanca s-a sărutat cu prinţul, când acesta nu băuse, iar apoi, ce s-a petrecut în dormitor, după ce Harry era beat, a fost extrem. Femeia a dezvăluit că l-a legat cu căţuşe şi sfori şi l-a umilit ca pe sclavul ei. 

Am fost invitată să-l distrez pe prinţ cam 20 de minute. Prinţul Harry mi-a cerut să-l bat. L-am pălmuit iniţial, apoi l-am biciuit”, povesteşte Carrie Reichert, în cartea sa. 

“S-a dezbrăcat fără nici o reţinere. Deloc timid, mi-a cerut să facem sex sălbatic. Am folosit, de asemenea, mai multe «jucării» sado-maso”, a mai spus ea despre mezinul Prinţului Charles. Aventura cu prinţul Harry a trimis-o pe Carrie o lună după gratii, însă speră la un succes răsunător după ce îşi va publica dezvăluirile.

tmz-1-2563589.jpg

print, harry, sex, las vegas, pervers, stripteuza
Prinţul Harry a făcut-o lată la o petrecere din Las Vegas

tmz-2-589647563.jpg

print, harry, sex, las vegas, pervers, stripteuza
Prinţul Harry intr-o altă ipostază

 

Click! spune

Prinţul Henry de Wales, cunoscut ca Prinţul Harry, este fiul cel mic al lui Charles, Prinţ de Wales, şi al Dianei, Prinţesă de Wales, şi nepot al Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii. El este al cincilea în linia de succesiune la tronul britanic, după tatăl său, Prinţul Charles, fratele său, Prinţul William, şi cei doi nepoţei, Prinţii George şi Charlotte.

Loading...

Citește și