Prințul Harry a confirmat că se iubește cu Meghan Markle! Este supărat pe cei care i-au hărțuit iubita

harry.jpg

printul harry meghan markle
Harry își face griji pentru siguranța noii lui iubite
Foto: Getty

Zvonurile s-au dovedit a fi adevărate! Prințul Harry (32 de ani) a anunțat, într-un comunicat de presă, că se iubește cu actrița americană Meghan Markle (35 de ani). Nu a fost un anunț tocmai fericit, însă. Harry este foarte indignat că iubita lui a fost „victima abuzului și hărțuirii” din partea presei. Acesta susține că Meghan a fost ținta unor comentarii rasiste și sexiste.

Prințul Harry se teme pentru siguranța iubitei lui și este foarte dezamăgit că nu o poate apăra în fața comentariilor răutăcioase, potrivit comunicatului dat presei de Palatul Kensington. Deși este conștient de curiozitatea oamenilor în ceea ce privește viața lui privată, Harry consideră că anumite ziare britanice, dar și străine, au sărit calul și au jignit-o pe Meghan Markle.

meghan.jpg

meghan markle printul harry iubita
Actrița va călători în curând în țara natală a Prințului Harry
Foto: Getty
De câteva luni, Harry are o idilă transatlantică cu celebra actriţa Meghan Markle. Prințul nu a mai avut o iubită oficială din 2014. Cei doi s-au cunoscut în Toronto (Canada), acolo unde ea filmează pentru serialul „Suits”. Luna trecută, ea și Harry au petrecut câteva zile romantice în Canada, unde prințul a vizitat-o în secret.
 
Meghan a fost căsătorită cu producătorul Trevor Engelson până în 2013, iar despre Hrry s-a zvonit că a avut mai multe idile pasionale cu alte celebrități. Cu toate acestea, el nu a mai avut o relație stabilă de doi ani, de când s-a despărțit de Cressida Bonas. 
Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1