Prințul George are concurență serioasă! Uite ce adorabil este Prințul din Bhutan

Ultima actualizare:

    Prințul George a răpit inimile multoraFoto: Getty
Prințul George a răpit inimile multoraFoto: Getty

Prințul George (3 ani) și Prințesa Charlotte (1 an), sora sa, sunt unii dintre cei mai urmăriți copii din lume. Toți oamenii sunt cu ochii pe ei încă de când s-au născut și milioane s-au îndrăgostit de obrajii lor bucălați și de zâmbetele inocente.

Chiar dacă George a răpit multe inimi, iată că acesta are concurență serioasă în persoana prințișorului din Bhutan, ce a împlinit un an luna aceasta. Prințul Jigme Namgyel Wangchuck, numit Gyalsey, a cucerit instantaneu persoanele care l-au văzut în calendarul țării sale. 

Gura mică, zâmbetul ștrengar, gropița din obrăjorii numai buni de apucat și părul negru ca abanosul l-au transformat pe mezinul familiei regale într-un superstar. Chiar dacă el nu înțelege mare lucru acum, puștiul de doar un an știe să pozeze ca un profesionist. Nici nu e de mirare de ce familia a ales o poză absolut adorabilă cu Jigme îmbrăcat în costum tradițional pentru a atrage atenția asupra lunii în care acesta își sărbătorește primul an de viață, februarie.


    Jigme Namgyel Wangchuck a împlinit un an
Jigme Namgyel Wangchuck a împlinit un an


    Prințul din Bhutan, o vedetă în devenire
Prințul din Bhutan, o vedetă în devenire

Nașterea prințișorului a fost sărbătorită prin plantarea a 108.000 de copaci. Fiecăruia dintre ei i-a fosr dedicată o rugăciune budistă. Numărul ales, 108.000, la bază 108, considerat sacru în budism: până la atingerea iluminării, un om trebuie să se lepede de 108 păcate, iluzii și dorințe. De aceea, și rozariul budist are 108 mărgele.

image
image
image
image
image
image
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net