Prinţul Filip a plecat de la palatul Buckingham! Care este motivul pentru care a părăsit-o pe regină

elisabeta-si-printul-filip

elisabeta si printul filip
Elisabeta a II-a şi ducele de Edinburgh, la nunta prinţului Harry cu Meghan Markle
Foto: GettyImages

Ducele de Edinburgh, prinţul Filip, soţul reginei Elisabeta a II-a a împlinit onorabila vârstă de 98 de ani în datat de 10 iunie. Din păcate el nu a putut petrece alături de ceilalţi membri ai Casei Regale sau de soţia sa întrucât s-a aflat la zeci de kilometri depărtare. Se pare că o dată cu înaintarea în vârstă, regina Elisabeta şi prinţul Filip au realizat că au nevoie de lucruri diferite pentru a fi fericiţi. Elisabeta trăieşte pentru a servi coroana, în timp ce Filip consideră palatul Buckingham doar un loc de muncă.

Ducele de Edinburgh, prinţul Filip, a împlinit onorabila vârstă de 98 de ani, dar a petrecut singur, departe de soţia sa care îi este alături de mai bine de 70 de ani. Regina Elisabeta i-a trimis soţului său o felicitare prin care i-a urat cele mai bune lucruri. Ziua de 10 iunie a fost un motiv de sărbătoare în rândul britanicilor, care au fost totuşi informaţi că cei doi nu vor petrece timpul împreună, căci sunt reţinuţi în reginuni diferite ale Marii Britanii cu treburi de importanţă maximă.

regina-elisabeta-si-printul-filip

regina elisabeta si printul filip
Ducele de Edinburgh a împlinit onorabila vârstă de 98 de ani pe 10 iunie
Foto: GettyImages

O sursă a dezvăluzit pentru mirror.co.uk care este motivul pentru care ducele de Edinburg petrece din ce în ce mai mult timp departe de soţia sa. "Regina este de părere că ducele a avut parte de o pensionare aşa cum se cuvine. Elisabeta îl cunoaşte foarte bine şi este conştientă de faptul că dacă el ar fi rămas la palat şi-ar fi dorit să fie implicat în continuare în activităţi. În prezent ducele se află la Wood Farm, un loc situat nici departe, dar nici prea aproape de palatul Windsor. Stând aici ducele are timpul necesar pentru a se putea relaxa", a dezvăluit sursa.

Regina Elisabeta a II-a şi ducele de Edinburgh vorbesc zilnic la telefon

În ciuda faptului că nu mai locuiesc împreună, regina şi soţul acesteia vorbesc la telefon în fiecare zi. Charlie Proctor, editor al publicaţiei Royal Central, a confirmat faptul că Filip petrece foarte puţin timp la palatul Buckingham. "Spre deosebire de alte cupluri căsătorite, regina Elisabeta şi ducele de Edinburgh locuiesc adesea la kilometri întregi depărtare, iar Filip petrece extrem de puţin timp la palatul Buckingham, pe care îl percepe ca pe un loc de muncă", a declarat Charlie Proctor, potrivit mirror.co.uk.

Citeşte şi

Ce grimase adorabile! Prințul Louis a furat toate privirile la parada dedicată Reginei Elisabeta a II-a!

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, la 93 de ani! 9 curiozități despre cel mai longeviv monarh britanic


 

Loading...

Citește și