Prințul Charles a fost șocat de memoriile explozive ale lui Harry! Oficialii de la Palat habar nu aveau despre această carte

charles-harry.jpg

Prințul Charles și Harry
Prințul Charles a aflat din presă de planurile lui Harry de a-și scrie memoriile
Foto: Getty

Noi tensiuni între familia regală a Marii Britanii și prințul Harry (36 de ani)! Charles (72 de ani) a fost surprins de vestea că prințul Harry scrie o carte explozivă cu memoriile sale. El a anunțat luni (19 iulie) un acord de publicare fără precedent pentru o carte biografică, programată să fie lansată în anul 2022. Cartea promite noi dezvăluiri despre familia regală.

Însă oficialii de la Palatul Buckingham au fost ocoliți de știrea că Harry scrie în secret senzaționala carte. Soțul lui Meghan Markle a făcut anunțul în timp ce Charles și Camilla participau la un angajament public. Tabloidul The Sun a dat vestea asistenților Clarence House în timp ce Charles era la o recepție în Lostwithiel, Cornwall, la ora 18.30. Era clar că asistenții habar nu aveau despre planurile lui Harry. Unul dintre ei a a spus doar: „Doamne!”, la aflarea veștii. Se pare că prințul Charles a fost și el șocat când a auzit.

Oficialii Palatului Buckingham nu știau nimic despre cartea lui Harry


Nu se știe dacă Harry, care s-a văzut recent cu fratele său William la dezvăluirea statuii mamei lor Diana, i-a spus anterior Reginei despre carte. Un purtător de cuvânt al lui ducelui de Sussex a spus că acesta și-ar fi anunțat familia, inclusiv pe regină, despre carte doar că a făcut asta „foarte recent”. Dar o sursă din familia regală a spus: „Harry s-a grăbit să-și contacteze familia numai când a știut că povestea va ieși la iveală - cu doar câteva momente înainte de a deveni publică”. Surse bine plasate au declarat că oficialii Palatului Buckingham nu știau efectiv nimic despre această carte.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1