Prințul Charles, exclus din viața lui George? „Nu mă lasă să-mi văd nepotul!”

Ultima actualizare:
Părinții lui Kate Middleton au fost lăsați pe-afară din viața Casei Regale
Părinții lui Kate Middleton au fost lăsați pe-afară din viața Casei Regale

Prințul Charles se simte exclus din viața nepoțeilor săi, iar angajații Casei Regale a Marii Britanii susțin că acesta este invidios pe părinții lui Kate Middleton pentru că petrec prea mult timp cu Prințul George și Prințesa Charlotte. În schimb, mama și tatăl lui Kate nu au mai fost văzuți la ultimele evenimente publice la care a participat Casa Regală.

Era o vreme când familia Middleton era o prezență constantă în viața Casei Regale. Michael Francis și Carole au fost primiți cu drag de cercul familiei din Windsor. În spatele camerelor, cei doi mergeau în vizită cu Prințul Philip fie în Birkhall (Scoția), fie la reședința din Sandringham (Norfolk). Carole, în special, radia de fericire. 


    Părinții lui Kate Middleton au fost lăsați pe-afară din viața Casei RegaleGetty Images
Părinții lui Kate Middleton au fost lăsați pe-afară din viața Casei RegaleGetty Images

Totuși, ceva s-a schimbat. Francis și Carole nu au fost văzuți la ultimele evenimente publice de impact ale Casei Regale. Nu s-a găsit loc pentru ei nici la Cursele de Cai din Ascot (Berkshire, Anglia) și nici la Catedrala St. Paul, la ceremonia organizată în cinstea Reginei Angliei, cu ocazia împliniri a 90 de ani. Astăzi, aparițiile publice ale părinților lui Kate alături de Casa Regală sunt foarte puține și limitate. Spre exemplu, la Wimbledon, Francis și Carole au venit în calitate de invitați ai organizatorilor, nu ai Casei Regale!

simeon stalpnicul png

Dar, de ce au dispărut, din peisaj, părinții lui Kate Middleton? În cercurile Casei Regale a Marii Britanii circulă o ipoteză. Prințul Charles simte că îi fuge pământul de sub picioare și că familia Middleton petrece prea mult timp cu nepoțeii lui, micuții George și Charlotte. Charles consideră că mama lui Kate este o prezență grandioasă la Palatul Kensington și este posesivă cu Kate, William și copiii lor. Încă de la nașterea micuțului George, Prințul Charles ar fi spus că „niciodată nu mă lasă să îmi văd nepotul!” În schimb, o apropiată a familiei Middleton a spus că mama lui Kate a rămas șocată anul trecut atunci când a aflat că Prințul Charles s-ar fi plâns într-un cerc de apropiați că aproape nu îl vede niciodată pe Prințul George. 

image
image
image
image
image
image
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net