Prințul Charles este cel mai bun bunic! Ce surpriză i-a făcut micuțului George FOTO

printul_george_printul_charles.jpg

printul george printul william charles
Micuțul George este răsfățatul familiei regale britanice
Foto: Getty

Deși nu își vede nepoțelul așa de des cum și-ar dori, Prințul Charles (66 de ani) își ia în serios responsabilitatea de bunic. Acesta i-a dăruit micuțului George (2 ani) o grădină amenajată special pentru el, desprinsă din basme.

Prințul George se poate bucura și de o căsuță instalată într-un copac, făcută în anul 1989, pentru Prințul William (33 de ani), care pe atunci avea doar șapte ani. Charles a reamenajat superbele grădini din Highgrove într-un loc inedit de joacă pentru nepoțelul său.

Prințul Charles este pasionat de grădinărit

highgrove_printulcharles_printulgeorge.jpg

gradina highgrove printul charles
De grădinile din Highgrove se ocupă însuși Prințul
Foto: Getty

 

Charles a fost ajutat chiar de micuțul George, care va moșteni aceste grădini inedite, să planteze un plop balsamic, pentru a marca momentele frumoase petrecute împreună.  Prințul deține reședința din Highrove încă din anul 1980, iar pasiunea lui a devenit reamenajarea grădinilor din jurul vilei. Cei doi fii ai lui nu au moștenit pasiunea pentru plante, însă Charles speră ca nepoțelul să îi calce pe urme, relatează Daily Mail.

Prințul George adoră să se joace acasă la bunicul lui

printul_george_kate_middleton.jpg

printul george kate middleton
George a fost surprins jucându-se alături de mama sa, Ducesa Kate Middleton, la reședința lui Charles
Foto: Getty

 

Micuțul vizitează des aceste grădini și i-a picnicul alături de familia regală, la reședința bunicului său.  Se pare că Prințului George îi place cel mai mult să se joace în căsuța din copac, care a fost construită inițial pentru William și Harry.

Grădina a fost amenajată, la acea vreme, de către peisagistul William Bertram pentru prinți, când aceștia erau mici. El i-a întrebat pe micuți cum vor să arate grădina din împrejurimile reședinței, iar Prințul William i-ar fi spus: "Vreau ca totul să fie foarte înalt, ca să fug de toată lumea și vreau o scară făcută din sfoară, pe care să mă urc ca să nu mă prindă nimeni". Căsuța din copac, numită Hollyrood, după palatul Reginei Elisabeta din Edinburgh, în Scoția, a fost cadoul pe care l-a primit tatăl lui George, Prințul William, la aniversarea de șapte ani. Acum, acest loc a devenit preferatul fiului său.

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1