Prințesa Dubaiului s-a „înarmat”! L-a angajat pe avocatul care s-a ocupat de divorțul Dianei cu Charles

Ultima actualizare:

    Prințesa Haya vrea să câștige neapărat procesulFoto: Profimedia/Getty
Prințesa Haya vrea să câștige neapărat procesulFoto: Profimedia/Getty

Prințesa Haya bint Al Hussein și șeicul Mohammed se află în atenția întregii lumi, în ultimele luni. Asta după ce sora regelui Iordaniei a fugit de la reședința de lux în care trăia alături de emirul Dubaiului. Ea și-a luat copiii cu ea, dar și 39 de milioane de dolari, și a fugit în Marea Britanie. Zilele trecute, pentru că subiectul a fost intens mediatizat, fostul cuplu a dat un comunicat de presă oarecum „neobișnuit”

Prințesa Haya și șeicul Mohammed susțin că procesul care are loc pe 30 iulie, la Londra, nu este legat de divorțul lor, ci de bunăstarea și viitorul celor doi copii ai lor. Presa internațională a speculat că  Haya Al Hussein era deja divorțată atunci când a fugit din Dubai. 

 Șeicul Mohammed a dat-o în judecată pe cea de-a șasea lui soție în mai, fiind reprezentant în fața judecătorilor de către avocata Helen Wards. Următoarea audiere are loc pe 30 iulie.

Acum, prințesa Dubaiului pare mai gată ca niciodată să lupte împotriva tatălui copiilor ei. Ea l-a angajat pe avocatul care s-a ocupat de divorțul Dianei cu Charles, potrivit express.co.uk. Unele voci susțin că declarația „la comun” dată de cei doi este menită să ascundă mai multe lucruri de presă și de public, unul dintre ele fiind faptul că divorțul a avut deja loc în secret. Cel mai probabil, detaliile despre împărțirea averii nu vor fi făcute publice niciodată. Între timp, presa speculează că prințesa Haya va câștiga custodia pentru Zayed și că Jalila va rămâne în grija șeicului Mohammed.  Cu toate acestea, există și cei care atrag atenția faptului că prințesa Dubaiului ar putea pierde întreaga custodie a copiilor săi.

Prințesa Haya și emirul Dubaiului au doi copii

Haya estea cea de-a șasea soție a șeicului
Haya estea cea de-a șasea soție a șeicului

Prințesa Dubaiului este sora vitregă a Regelui Iordaniei, Abdullah al II-lea. Prințesa Haya are 45 de ani, a fost născută în Iordania și școlită în Marea Britanie, la Londra. Aceasta a urmat cursurile Univeristății Oxford și a reprezentat Iordania la Jocurile Olimpice de la Sydney, în 2000, la echitație. 

Prințesa Haya s-a căsătorit cu șeicul Mohammed bin Rashid în 2004. Acesta este primul ministru, dar și conducătorul suprem al Dubaiului. Șeicul Mohammed a înființat și cele mai prestigoase curse de cai din Marea Britanie - Godolphin. Ea are doi copii cu șeicul Mohammed bin Rashid, Sheikha Al Jalilla și Sheikh Zayed. Aceasta explica în anii trecuți că cei mici „adoră deșertul” și că „îl iubesc foarte tare pe tatăl lor”. 

Citește și 

Lovitură de teatru? Prințesa Dubaiului era deja divorțată când a fugit în Marea Britanie

Cine e de fapt prințesa Dubaiului, care a pus pe jar două continente! A fost școlită la Oxford și a participat la Jocurile Olimpice

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
talie de femeie  foto   Shutterstock jpg
ceai rozmarin jpg
cersetor freepik jpg
calcule calculator bani salariu pensie rate bancare datorie
Cel mai mare drapel naţional din lume, expus la aerodromul Clinceni  (Foto: Bogdan Cristel/Reuters) jpeg
Nicolae Ciuca si a prezentat demisia  Foto Inquam Photos   Octav Ganea (5) jpg
curte jpg
inaugurare jpg 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net