Prinţesa Diana a pus paparazzii pe urmele lui Charles şi ai Camillei: «De ce nu-l fotografiaţi pe soţul meu»

printul-charles-printesa-diana.jpg

Printesa Diana şi Prinţul Charles au divortat în 1996
foto: Getty

Prinţesa Diana ar fi alertat un fotograf că Prinţul Charles are o aventură cu Camilla Parker-Bowles, cu un an înainte de a se afla în public. Australianul Darryn Lyons a făcut dezvăluirea în cadrul unui interviu joi.

Povestind una dintre întâlnirile lui cu Diana, bărbatul de 53 de ani a declarat că ea ar fi venit la el şi i-ar fi spus: "De ce nu îl fotografiezi pe soţul meu?". "Am întrebat-o de ce. Are urechi mari, un nas mare, e urât şi vorbeşte cu copaci. Chiar dacă am respect pentru el", a completat fotograful, care a mai adăugat că totul s-a petrecut cu vreo 12 luni înainte ca aventura lui Charles cu Camilla să fie făcută publică, conform dailymai.co.uk. 

Atunci, o conversaţie între cei doi din 1989 a fost făcută publică într-o revistă din Australia. Tot atunci, alte conversaţii telefonice, între Diana şi un prieten James Gilbey,  în care prinţesa îi povestea despre infidelităţile soţului său, au ajuns în presă. Diana şi Charles s-au căsătorit în 1981, şi au avut doi fii, William şi Harry, născuţi în 1982 şi 1984. Ei au divorţat în 1996. 

Darryn Lyons nu e sigur că moartea Dianei a fost un accident

Darryn Lyons, cunoscut drept "regele paparazzi", a declarat, la începutul lunii noiembrie, că nu este complet sigur că accidentul în care a murit Diana a fost relatat aşa cum s-a întâmplat. El susţine că în aceea noapte s-au întâmplat multe lucruri ciudate şi că povestea oficială nu e cu totul adevărată, însă nu are nicio dovadă concretă că Prinţesa a fost ucisă. 

 

Loading...