”Prințesa Diana a încercat să se sinucidă de patru ori”, susține un documentar de care familia regală nu vrea să audă

Ultima actualizare:

    Prințesa Diana și Prințul Charles au avut un mariaj nefericit, care a împins-o în depresie pe prințesăfoto: Getty
Prințesa Diana și Prințul Charles au avut un mariaj nefericit, care a împins-o în depresie pe prințesăfoto: Getty

Un nou documentar face afirmații îngrijorătoare despre Prințesa Diana. Seria, care ar putea fi distribuită de Netflix, susține că prințesa ar fi încercat să se sinucidă de patru ori. Intitulat ”Being Me: Diana”, documentarul va avea patru părți și va face o serie de dezvăluiri cutremurătoare despre probeleme psihice ale Dianei.

Seria va începe cu copilăria dificilă a Prințesei Diana și va ajunge la mariajul eșuat cu Charles. Conform mirror.co.uk, atunci ar fi încercat să se sinucidă. Mai mult, vor exista și intregistrări nemaivăzute cu Diana, din perioada 1990-1992.

Filmările au început deja pentru documentarul care nu a fost încă anunțat de Netflix. Platforma de streaming nu a făcut încă nicio declarație oficială despre seria deja controversată. 

Conform unor surse din preajma familiei regale, apariția documentarului va fi o lovitură grea. ”Membrii familiei au refuzat să ia parte în acest documentar, la fel ca și familia Dianei, Spencer. William și Harry vor fi cei mai afectați, mai ales că Harry a lucrat cu Netflix”, a spus un apropiat. 

Harry, care s-a mutat cu Meghan Markle în Los Angeles după ce a renunțat la titlurile regale, a colaborat recent cu platforma de streaming pentru o emisiune aniversară cu Trenulețul Thomas, un popular desen animat pentru copii. 

image
image
image
image
image
image
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net