Prinţesa Diana, dezvăluiri înainte să moară: „Divorţul a fost un iad. Îmi fac griji până şi din cauza frânelor de la maşină”

printesa-diana-printul-charles.jpg

printesa diana si printul charles
Prințesa Diana și prințul Charles au fost căsătoriți în perioada 1981–1996
foto: Getty Images

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Prinţesa Diana i-a dezvăluit unui biograf regal înainte să moară că divorţul de Charles a fost un „iad” şi că se teme pentru siguranţa sa, relatează Express, potrivit Adevarul.ro.

Biograful regal Ingrid Seward a dezvăluit într-un articol publicat în The Sun că prinţesa Diana a invitat-o, în 1997, pentru o „discuţie între fete”, prilej cu care acesta i-a mărturisit: „Divorţul a fost un iad. Am fost devastată. Nu mă mai simt în siguranţă nicăieri. Ştiu că sună prostesc, dar îmi fac griji până şi din cauza frânelor de la maşină”, scrie Adevarul.ro.

Potrivit expertului în familia regală britanică, Diana îşi făcea tot felul de idei în legătură cu intenţiile lui Charles, între ele şi gândul că acesta voia să aibă drum liber să se însoare cu bona copiilor, Tiggy Legge-Bourke. „Totuşi, un an mai târziu, realizase că grijirile sale erau copilăreşti şi era plină de viaţă, voioasă, pozitivă şi relaxată. Prin natură, era o persoană extrem de nesigură. A fost mereu timidă şi chiar şi după mulţi ani tot îşi pleca privirea şi vorbea cu o voce de fetiţă dar se simţea mult mai bine în pielea sa.

Citește continuarea pe www.adevarul.ro

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5