Prinţesa Diana ar fi fost mândră! Ce gest emoţionant a făcut Kate în memoria ei

gettyimages-950422808.jpg

kate diana printesa maternitate copil
Kate și William au pășit bucuroși pe scările din faţa spitalului St Mary's, arătându-l întregii lumi pe micuțul prinț
Foto: Guliver/ Getty Images

Prinţesa Diana avea 36 de ani când şi-a găsit sfârşitul într-un cumplit accident de maşină, petrecut în capitala Franţei, în 1997. Dispariţia ei subită a lăsat un gol imens în sufletele a milioane de oameni. Din fericire, Ducesa de Cambridge îi calcă pe urme şi se bucură de o popularitate imensă în rândul britanicilor şi nu numai. La fiecare ocazie specială, soţia lui William îi aduce un tribut celei supranumite “Prinţesa inimilor”.

La 36 de ani, frumoasa Kate Middleton a devenit mămică pentru a treia oară. Ducesa a adus luni pe lume un băieţel, în aripa Lindo de la Spitalul St Mary's, din cartierul Paddington.

kate1.png


Kate, în momentul când i-a născut pe cei trei copii ai ei
Foto: Getty Images
 
rochie kate copil printZoom
Proaspăta mămică arăta spectaculos la doar câteva ore de la naştere
Foto: Guliver/ Getty Images
 

Kate și William au pășit bucuroși pe scările din faţa spitalului St Mary's, arătându-l întregii lumi pe micuțul prinț. Proaspăta mămică arăta spectaculos la doar câteva ore de la naştere. Kate era coafată, machiată, iar rochiţa roşie cu guler brodat îi venea minunat. Prin rochia aleasă, soţia lui William a vrut să-i aducă un omagiu regretatei Lady Diana.

kate diana printesa maternitate copil Zoom
Kate a ales o rochie roşie la fel ca regretata Lady Diana
foto: Hepta/ Getty

 

După ce pozele cu cei trei în faţa maternităţii au apărut în mediul online, internauţii au sesizat imediat asemănarea dintre ţinuta purtată de Kate şi cea purtată de Lady Diana.

În 17 septembrie 1984, Diana îl aducea pe lume pe prinţul Harry, la acelaşi spital. Diana şi Charles s-au pozat alături de bebeluş în faţa Spitalului St Mary's, iar prinţesa a purtat tot o ţinută roşie.

Nu e prima dată când Kate poartă outfit-uri asemănătoare cu cele ale prinţesei Diana. Kate este la fel de stilată ca prinţesa Diana, iar britanicii o adoră.

Atunci când Diana l-a născut pe William, în 1982, a purtat o rochie lungă cu buline. Pentru prima naştere, cea a micuţului George, ducesa a ales tot o rochie cu buline, deasupra genunchilor.

 

loading...
Loading...

Citește și