Prinţesa Charlotte nu va primi ce-şi doreşte de Crăciun. Care este motivul pentru care William nu îi face pe plac

kate-middleton-si-fiica-ei-printesa-charlotte-2.jpg

kate middleton si printesa Charlotte
Prinţesa Charlotte a scos limba spre public în timpul Cupei Regelui, din luna august, 2019
Foto: Profimedia

Crăciunul reprezintă un motiv de fericire atât pentru copii, cât şi pentru adulţi. În aceste momente fiecare dintre noi îşi reaminteşte care sunt cele mai importante lucruri în viaţă şi se bucură de momentele speciale alături de familie. Adulţii sunt, totuşi, cei care fac tot posibilul pentru ca această sărbătoare să fie una de neuitat pentru cei mici, iar goana pentru cumpărături este un proces obositor şi dificil, căci doleanţele picilor nu sunt mereu uşor de satisfăcut. Nici măcar ducii de Cambridge nu sunt scutiţi de cumpărăturile interminabile şi de cerinţele celor trei copii ai lor care îl aşteaptă cu nerăbdare pe Moş Crăciun.

Prinţesa Charlotte, în vârstă de patru ani, fiica prinţului William şi a ducesei de Cambridge, Kate Middleton, se gândeşte cu nerăbdare la momentul în care va desface cadourile aşezate sub brad. Micuţa are o listă clară de dorinţe, însă cel mai mult speră să primească un ponei de la părinţii săi, semn că a moştenit pasiunea bunicii sale, regina Elisabeta a II-a, pentru echitaţie. Prinţul William nu vrea să îşi dezamăgească fiica, însă se gândeşte serios la faptul că ea este prea mică pentru a avea o asemenea răspundere. Aşadar, visul lui Charlotte de a primi un ponei ar putea deveni realitate anul viitor sau chiar mai târziu de atât, potrivit publicaţiei britanice mirror.co.uk.

hepta_3264447.jpg

elisabeta a II-a calarind
Regina Elisabeta a II-a a fost surpinsă de nenumărate ori călărind în zona proprietăţii din Balmoral
Foto: Hepta

Se pare că Charlotte a moştenit pasiunea pentru echitaţie chiar de la bunica sa, regina Elisabeta a II-a. Regina a primit cadou de la tatăl său, George al VI-lea, un ponei pe nume Peggy, atunci când avea doar patru ani. De atunci, Elisabeta a II-a a fost nedespărţită de cai, iar pasiunea sa pentru pariuri sportive atunci când au loc curse este binecunoscută. Ea a câştigat 534 de curse din cele 3205 în care au luat parte caii săi şi a strâns de pe urma acestora frumoasa sumă de 7 milioane de lire sterline, informează mirror.co.uk.

Fratele lui Charlotte, prinţul George, are dorinţe mai uşor de îndeplinit. Recent el şi-a descoperit pasiunea pentru sporturi aşadar o rachetă nouă de tenis, dar şi o masă de fusball sunt cele două lucruri pe care speră să le găsească sub brad. Ambii vor primi şi un set cu ustensile de bucătărie, căci adoră să se joace de-a bucătarii, a dezvăluit o sursă pentru publicaţia mai sus amintită.

Kate Middleton, noul preşedinte al organizaţiei Charity Action

Kate Middleton a preluat rolul deţinut de 65 de ani de regina Elisabeta a II-a în cadrul organizaţiei Charity Action şi a decis să facă un prim pas pentru a se apropia de micuţii nevoiaşi. Ducesa de Cambridge a renunţat la ţinutele de gală cu care ne-a obişnuit, a îmbrăcat o pereche de blugi albaştri, o bluză verde şi o geacă roşie şi a pornit spre sediul organizaţiei.

gettyimages-1186405348.jpg

kate middleton
Kate Middleton şi micuţii s-au distrat pe cinste şi au ales bradul de Crăciun împreuna
Foto: GettyImages

Acolo a fost aşteptată cu drag de copii de toate vârstele, care s-au bucurat nespus atunci când ducesa s-a arătat dispusă să participe alături de ei la un târg de Crăciun local. 

Kate Middleton a profitat de ocazie pentru a alege un brad şi, aşa cum era de aşteptat, i-a implicat şi pe cei mici în acţiune. Ea le-a cerut sfatul pentru a alege cel mai frumos pom, iar copii i-au oferit sfaturi pentru a achiziţiona un brad de Crăciun ca în poveşti.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1