Prințesa Charlotte împlinește cinci ani! Cele mai dulci momente ale năzdrăvanei care fură inimi și zâmbete

charlotte-gettyimages-960109808.jpg

Prințesa Charlotte a scos limba și la nunta unchiului său, Harry
foto: Guliver / GettyImages

Prinţesa Charlotte Elizabeth Diana, fiica ducilor de Cambridge şi nepoata reginei Elisabeta a II-a, împlinește 5 ani pe 2 mai. Cunoscută pentru micile pozne pe care le face chiar și în fața reporterilor și pentru grimasele care au înduioșat o lume întreagă, mica prințesă este una dintre figurile preferate ale britanicilor.

Prințesa Charlotte de Cambridge este cel de-al doilea copil al prințului William și al ducesei de Cambridge, Kate Middleton.  Ea a venit pe lume la spitalul St Mary din Londra și a captat destul de repede atenția tuturor prin personalitatea puternică și caracterul dezinvolt pe care îl afișează.

charlotte_.jpg

charlotte
Sursă foto: Kensington Palace

Fiecare apariție a sa este un moment așteptat de fotoreporterii care se luptă să surprindă cadre cât mai reușite cu neastâmpărata prințesa care în trecut a scos limba la ei și le-a oferit răspunsuri tăioase, spre surprinderea, dar și amuzamentul mamei sale. 

Prințesa Charlotte amintește izbitor de străbunica ei, în copilărie 

regina_elisabeta_3.jpg

regina elisabeta
Regina Elisabeta a II-a, în copilărie
Foto profimedia

Asemănarea izbitoare dintre regina Elisabeta și strănepoata ei, prințesa Charlotte a fost intens mediatizată și dezbătută încă de la venirea pe lume a micuței. Micuța nu aduce aminte de străbunica sa doar prin prisma asemănărilor fizice, ci și a pasiunilor pe care le are.

printesa-charlotte_0.jpg

printesa charlotte
Prințesa Charlotte, în prima zi de grădiniță
Foto Gettyimages

Charlotte este mare iubitoare de animare și adoră caii, potrivit spuselor mamei sale. Părinții au încurajat-o să își exploreze această pasiune și în scurt timp poate va fi surprinsă călărind pe domeniul din Balmoral, asemenea celebrei străbunici. 

Prințesa Charlotte este preferata fotoreporterilor britanici 

printesa-charlotte-limba-scoasa.jpg

printesa charlotte
Prințesa Charlotte a oferit o imagine memorabila la Cupa Regelui, în vara anului trecut
Foto profimedia

Prinţesa Charlotte este fiica mijlocie a ducilor de Cambridge şi un copil energic căruia îi place să se joace oricând, aşadar protocolul regal şi setul lung de reguli pe care ar trebui să îl respecte în cadrul evenimentelor nu este tocmai pe placul său. Spirit liber şi întotdeauna pusă pe şotii, Charlotte a oferit o imagine de neuitat celor care au participat la Cupa Regelui, o cursă de bărci care are loc anual. 
După ce cursa propriu-zisă a avut loc Kate Middleton şi-a condus fiica spre geamul lojei de unde au putut urmări îndeaproape competiţia. Charlotte nu a părut încântată de posibilitatea de a saluta ceremonios publicul aşa că a ales să scoată limba către cei prezenţi. Kate Middleton a fost surprinsă de gestul fiice sale, dar, în acelaşi timp, nu şi-a putut ascunde un zâmbet, fiind amuzată de curajul lui Charlotte. 

Prinţesa Charlotte şi Prinţul William au o relaţie tată-fiică de invidiat

fotografie-cu-cei-trei-copii.jpg

fotografie de familie
Ducii de Cambridge alături de cei treii copii
Foto Arhivă personală

Prinţul William a povestit de nenumărate ori despre relaţia pe care o are cu cei mici şi a oferit detalii despre cum funcţionează lucrurile în intimitatea casei. În timpul unei vizite în Blackpool, prințul William a vorbit cu localnicii și s-a confesat unui tată că a învățat, în sfârșit, să-i facă o coadă fetiței lui de cinci anișori.
 • foto: EPA/EFE
 • foto: EPA/EFE
 • foto: GettyImages
 • foto: GettyImages
 • Prințesa Charlotte a scos limba și la botezul fratelui său mai mic, prințul Louis
  foto: GettyImages
 • foto: GettyImages
 • foto: Profimedia
 • foto: Profimedia
 • foto: Profimedia
 • foto: Profimedia
 • foto: Profimedia
 • foto: Profimedia
 • Maximize

1/12

Cu toate acestea, ducele de Cambridge i-a spus să nu încerce și el, pentru că este un adevărat „coșmar". „Să nu încerci să faci o coadă (de cal n.r) fetiței tale! E un coșmar! Am învățat să fac doar asta deocamdată, pentru că încă nu are destul păr pe care să exersez și alte lucruri”, i-a spus William bărbatului, potrivit Daily Mail.

Charlotte a topit inima tuturor în ziua de Crăciun  

charlotte-femeie.jpg

charlotte
Charlotte a îmbrățișat o femeie aflată în scaun cu rotile
Foto profimedia

Atunci când nu își afișează din plin temperamentul vulcanic, Charlotte face gesturi care ar reuși să topească până și cele mai insensibile suflete. Un astfel de moment a avut loc după slujba de Crăciun care a avut loc la Sandringham în luna decembria al anului 2019. Toți cei prezenți au fost înduioșați atunci când prințesa Charlotte s-a îndreptat spre o femeie aflată în scaun cu rotile și a luat-o în brațe. Conform mirror.co.uk, femeia, pe numele ei Gemma Clark, a fost profund emoţionată şi i-a oferit un balon în formă de flamingo, iar lui Kate un buchet de trandafiri. Charlotte a mai primit cadouri de la alţi admiratori veniţi în faţa bisericii, semn că este iubită de oameni, dar şi că e un copil cald şi foarte deschis. 
Născută pe 2 mai 2015, prințesa Charlotte ocupă locul al patrulea în linia de succesiune la tronul britanic, după fratele ei, prințul George, tatăl ei, prințul William și bunicul, prințul Charles. 

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1