Prinţesa Charlotte a furat toate inimile la prima ei slujbă de Crăciun. A luat în braţe o femeie în scaun cu rotile

printesa-charlotte-craciun.jpg

Charlotte a participat la prima ei slujbă de Crăciun de la Sandrigham
foto: Getty

Prinţesa Charlotte are doar patru ani, dar e deja iubită de milioane de oameni. Micuţa a făcut furori la prima slujbă de Crăciun la care a participat alături de familia regală britanică, la Sandringham. Momentul emoţionant care i-a făcut pe toţi cei prezenţi să se îndrăgostească şi mai tare de Charlotte a fost unul când fetiţa s-a dus la o femeie în scaun cu rotile şi a luat-o în braţe.

A fost primul an când Charlotte şi George au participat la tradiţionala slujbă de Crăciun de la Sandringham. Într-un paltonaş verde, asortat cu pălăria şi pantofii mamei sale, Charlotte a venit de mână cu Kate Middleton. George a fost alături de tatăl lui şi a purtat un costum albastru care s-a portivit cu ţinuta tatălui său. 

charlotte-femeie.jpg

Charlotte a luat în braţe o admiratoare care se afla în scaun cu rotile
foto: EPA-EFE

La slujba de la Biserica Sfânta Maria Magdalena vin şi numeroşi fani ai familiei regale, care urmăresc din afara lăcaşul de cult. Dezinvoltă, Charlotte s-a dus la o femeie din public care se afla într-un scaun cu rotile şi a luat-o în braţe, iar George a urmat-o. Conform mirror.co.uk, femeie, pe numele ei Gemma Clark, a fost profund emoţionată şi i-a oferit micuţei un balon în formă de flamingo, iar lui Kate un buchet de trandafiri. Charlotte a mai primit cadouri de la alţi admiratori veniţi în faţa bisericii, semn că micuţa e iubită de oameni, dar şi că e un copil cald şi foarte deschis. 

kate-middleton-copii-craciun.jpg

George şi Charlotte s-au asortat cu părinţii lor
foto: Getty

Prinţul Louis, mezinul ducilor de Cambrigde, a stat acasă cu părinţii lui Kate, fiind prea mic pentru slujbă. Marii absenţi de la slujbă au fost însă Prinţul Andrew, care a fost concediat de regină în urma scandalui de pedofilie în care e implicat, dar şi Prinţul Philip, care a fost internat chiar înaintea Crăciunului din cauza unor probeleme mai vechi de sănătate. 

William şi copiii săi, în cea mai frumoasă poză făcută de Kate

1_royal-christmas-cards.jpg

Fotografia superbă cu WIlliam şi cei trei copii a fost făcută de Kate

Un cuplu relaxat, de multe ori considerat cu picioarele pe pământ şi deloc preteţios, Kate Middleton şi Prinţul William au publicat o imagine superbă cu cei trei copii, de Crăciun. Pasionată de fotografie, Kate a fost cea care a realizat poze în care William în sărută pe obraz pe Louis, în timp ce George se uită sţrengăreţe în aparat, iar Charlotte îl tachinează pe fratele ei mai mic. 

Ducesa de Cambridge a făcut o tradiţie din imaginile de familie pe care le realizează cu propriul aparat foto, din 2015, când i-a făcut poze oficiale lui Charlotte. Absolventă de istoria artei, Kate a fost lăudată pentru talentul în fotografie, iar Palatul Kensington publică des portrele pe care le face celor trei copii. 

Loading...