Prințesa Beatrice a primit acordul Reginei Elisabeta a II-a pentru nuntă, după scandalul sexual al tatălui ei. Când va avea loc evenimentul

Ultima actualizare:
Sora Prințesei Beatrice, Eugenie, a fost cea care i-a făcut pozele de logodnă
Sora Prințesei Beatrice, Eugenie, a fost cea care i-a făcut pozele de logodnă

O nouă nuntă în familia regală britanică! Prințesa Beatrice, nepoata Reginei Elisabeta a II-a, în vârstă de 31 de ani, a anunțat încă din luna septembrie a acestui an că s-a logodit cu milionarul Edoardo Mapelli Mozzi, într-o vacanță pe care au petrecut-o în Italia.

Potrivit express.co.uk, nunta era planificată încă de atunci pentru anul 2020, însă după scandalul sexual în care tatăl Prințesei Beatrice, Ducele de York, Prințul Andrew, a fost implicat, fanii Casei Regale Britanice erau sceptici cu privire la desfășurarea evenimentului. Acest lucru în contextul în care, în data de 20 noiembrie, Prințul Andrew a renunțat la atribuțiile sale regale, fiind considerat că și membrii familiei lui îl vor urma „în exil”.

Prințesa Beatrice i-a cerut voie Reginei Elisabeta a II-a să își organizeze nunta

Astfel, scandalul putea comporomite și nunta fiicei cea mare a Ducelui de York, având în vedere că Beatrice, care programase logodna pe data de 18 decembrie, a fost nevoită să amâne evenimentul important din viața sa, în urma informațiilor care au pătat onoarea familiei regale britanice.

În prezent, după ce tatăl său a fost acuzat de abuzuri sexuale, Prințesa Beatrice, care este a noua în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, i-a cerut permisiunea bunicii sale, Regina Elisabeta a II-a, să organizeze ceremonia religioasă de căsătorie. 


    Sora Prințesei Beatrice, Eugenie, a fost cea care i-a făcut pozele de logodnăFoto: Arhivă personală
Sora Prințesei Beatrice, Eugenie, a fost cea care i-a făcut pozele de logodnăFoto: Arhivă personală

Deși nu era neapărat necesar să ceară consimțământul Suveranei pentru a se căsători - doar primii șase succesori la tronul Marii Britanii trebuie să respecte regulă, altfel pierd acest drept -, apropiați ai familiei regale spun că Prințesa Beatrice a făcut acest lucru, în semn de respect și pentru că este foarte apropiată de bunica sa și nu voia să o supere.


    Foto: Arhivă personală
Foto: Arhivă personală

Prinţesa Beatrice, care s-a despărţit de fostul ei partener de viaţă Dave Clark în 2016 după o relaţie de 10 ani, l-a cunoscut pe dezvoltatorul imobiliar Edoardo Mapelli Mozzi la un eveniment organizat la Palatul St. James din Londra şi găzduit de prinţul Andrew în iunie 2018. 

Presa britanică afirmă că Beatrice a început o relaţie cu Edoardo la scurt timp după ce l-a revăzut pe magnatul imobiliar în 2018, la nunta surorii sale. El are un fiu, Wolfie, cu fosta lui logodnică, Dara Huang.

Dată nunții lor urmează să fie anunțată la începutul anului 2020, acum că sunt siguri că evenimentul va avea loc, având consimțământul Reginei. Se pare că luna va fi iunie, exact ca aceea în care și-au început relația, potrivit Mirror.co.uk

Prințesă Beatrice de York, născută pe 8 august 1988, este fiica cea mare a prințului Andrew și a ducesei de York, Sarah Ferguson. Sora să mai mică, prințesă Eugenie, s-a căsătorit cu omul de afaceri Jack Brooksbank în octombrie 2018, la Capela St. George a Castlului Windsor.

image
image
image
image
image
image
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net