A prins-o! Bona cățeilor umbla în pielea goală prin fața dulăilor și făcea sex pe canapeaua cea nouă

bona_cainilor_umbla_goala_prin_casa_3.jpg

bona casey brengle umblă goală prin casa clientei
Deși trebuia să aibă grijă de câini, Casey Brengle, de 26 de ani s-a dezbrăcat în pielea goală și a început să se plimbe prin casă
Citeste tot despre: 

Scandalos! Bona pentru căței Casey Brengle, în vârstă de 26 de ani, a fost filmată de una dintre clientele ei în timp ce umbla goală prin apartament și făcea sex cu iubitul pe canapeaua ei cea nouă. Proprietara câinilor, Rosie Brown, a angajat-o pe Brengle prin intermediul unei aplicații de pen telefonul mobil Wag! Și îi achitase 315 dolari pentru că ”știa să se poarte cu câinii”. A fost șocată când a lăsat-o cu animalele peste weekend.

O plătești să îți plimbe cățeii și să le dea de mâncare, iar ea îți pângărește domiciliul. Asta i s-a întâmplat lui Rosie Brown din California săptămâna trecută. Brown a trebuit să plece la nunta unei verișoare din Louisiana și a angajat-o pe Brengle care avea recomandări de peste 200 de stele pe aplicația Wag! I-a achitat 315 dolari și a anunțat-o că are un sistem de monitorizare video instalat în apartament. Însă în ciuda faptului că știa că e filmată, Brengle a oferit un spectacol XXX proprietarei câinilor.

bona_cainilor_umbla_goala_prin_casa_5.jpg

bona casey brengle umblă goală prin casa clientei
Și-a chemat iubitul la domiciliul clientei pentru a face sex

S-a dezbrăcat în pielea goală și a defilat în fața câinilor

În prima zi de ședere, Casey s-a dezbrăcat în pielea goală și s-a uitat ore în șir la televizor stând pe canapeaua cea nouă a lui Brown. În loc să scoată câinii Penny și Daisy la plimbare și să stea cu ei în parc cel puțin o oră, Brengle le-a dat drumul în fața casei să își facă nevoile și atât. După ce s-a plictisit să se uite la televizor, Brengle și-a chemat iubitul. Au făcut sex pe canapeaua cea nouă a lui Brown, apoi s-au mutat pentru a consuma actul în dormitorul femeii. După ce iubitul a plecat, Brengle și-a chemat și o prietenă să bârfească pe îndelete prestația sexuală a iubitului ei. Supărată Brown a raportat-o pe Brengle și aplicația Wag! i-a suspendat contul, lăsând-o fără slujbă.

bona_cainilor_umbla_goala_prin_casa_4.jpg

clienta rosie brown a angajat-o pentru a avea grijă de cățeii ei Panny și Daisy
Clienta Rosie Brown a angajat-o pentru a avea grijă de cățeii ei Penny și Daisy

Citește și:

În oraşul ăsta toţi locuitorii umblă în pielea goală. Unde e locul dezmăţului

Ultima fiţă! Mergi la club în pielea goală să-ţi găseşti iubită

Cum a aflat ce făcea bona câinilor în casa ei?

bona_cainilor_umbla_goala_prin_casa_1.jpg

bona casey brengle umblă goală prin casa clientei
Casey Brengle și-a chemat iubitul pentru o partidă de sex

Brown și-a instalat un sistem de camere video pentru a putea monitoriza tot timpul ce fac dulăii în absența ei. În timp ce stătea la masă, la nunta verișoarei Rosie Brown a primit o avertizare care îi aducea la cunoștință că bona i-a intrat în dormitor. ”Am deschis telefonul să văd ce s-a întâmplat și am rămas șocată. Bona cățeilor era în pielea goală și defila prin bucătărie și sufragerie în timp ce cățeii mei se uitau la ea. Indignată am continuat să mă uit la video și așa am apucat să văd toată tătășenia de la mine din casă”, a povestit femeia pentru ABC7 și KABC. Brown a luat atitudine imediat și a raportat-o pe Casey. Brengle a sfidat-o spunând sec: ”Nu suport hainele și îmi place să umblu goală. Care e problema, că doar nu am omorât pe nimeni!”.

Loading...

Citește și

  • Evenimentul s-a dorit a fi un mod inedit de aniversare a celor 10 de ani de existenţă a galeriei de artă LS Lowry din orăşelul britanic Salford.

  • Este al cincilea an consecutiv când se ţine "Ziua mondială a grădinăritului în pielea goală", eveniment în care toţi cei care au grădină se pot îngriji de ea, complet dezbrăcaţi. Şi nu doar atât. Sărbătoarea promovează nudismul în mijlocul naturii - în iarbă, în pădure, pe câmp şi nu doar pe plajă, cum se practică în mod regulat.