Meghan Markle, primul interviu despre relaţia cu Prințul Harry: "Suntem foarte îndrăgostiți"

bwegfvre.png

cuplu
Meghan și Harry sunt împreună de un an
Daily Mail

Iubita Prințului Harry, Meghan Markle (36 ani), a vorbit pentru prima dată public despre relația pe care o are cu acesta. Actrița a mărturisit cât de greu îi este să își mențină viața personală departe de ochii presei. Unele dintre declarațiile făcute de ea nu au făcut decât să amplifice teoriile privind o viitoare logodnă.

Potrivit Daily Mail, cei doi au făcut tot ce le-a stat în putere pentru a-și ascunde iubirea de privitorii curioși. Meghan Markle a acceptat să acorde un interviu publicației Vanity Fair în care vorbește deschis despre relația pe care o are cu Prințul Harry de mai bine de un an. A spus că sunt foarte îndrăgostiți și că, deși o logodnă nu este exclusă, viața lor personală va continua să se desfășoare în maximă discreție, departe de blitzul aparatelot de fotografiat. ”Suntem un cuplu. Suntem îndrăgostiți. Sunt sigură că ca veni o vreme în care va trebui să ne oficializăm relația în fața publicului și în care vom avea povești de spus. Sper ca publicul să înțeleagă că atunci va fi vremea noastră. Cred că asta face povestea noastră să fie deosebită, faptul că este trăită în privat”, a mărturisit cu sinceritate actriţa. 

Meghan MarkleZoom
Meghan Markle a împlinit în luna august 36 de ani
Foto: Getty

 

Atunci când a fost întrebată despre cum gestionează presiunea pe care o suportă din partea presei și dacă faptul că a devenit iubita Prințului Harry a schimbat-o în vreun fel, Meghan a răspuns: „Este o provocare, în unele zile este mai dificil decât în altele. Am sprijinul celor din jurul meu și, mai ales, sprijinul iubitului meu. Pot să afirm că lucrurile sunt simple, în esență. Suntem doi oameni fericiți și îndrăgostiți. Nimic din personalitatea mea nu s-a schimbat, sunt aceeași persoană și niciodată nu m-am lăsat definită de relațiile pe care le-am avut.”

 

                

loading...
Loading...