Primele imagini cu teroriștii de pe aeroportul din Istanbul

atac_instanbul.jpg

atac istanbul
Pe aeroportul din Istanbul au murit 41 de persoane
Foto: Getty

Trei explozii au cutremurat din temelii Aeroportul Ataturk din Istanbul în seara de marți, 28 iunie. 41 de persoane și-au pierdut viața și alte 239 au fost rănite. Presa turcă susține că atacul a purtat semnătura ISIS, dar acest lucru nu a fost confirmat de reprezentanții grupului până în prezent.

Camerele de supraveghere din aeroport i-au surpins pe doi dintre teroriștii care au semnănat moarte și panică în inimile a sute și mii de oameni. Unul dintre autorii atacului a fost văzut intrând în Ataturk. Era îmbrăcat cu o geacă groasă, neagră, nepotrivită ca alegere pentru o zi călduroasă de vară. 

Cea de-a doua persoană surprinsă de camerele de vedere a fost cea care a început să tragă în neștire în pasagerii care așteptau să se îmbarce sau care de abia poposiseră pe pământ turc. Atentatorii au deschis întâi focul asupra celor din aeroport, iar apoi au detonat centurile explozive pe care le purtau. Unul dintre polițiști, încercând să-l lichideze pe unul dintre teroriști, l-a împușcat, dar glonțul a atins centura care a explodat.

atentat_istabnbul.jpg

atentat istanbul
Unul dintre teroriștii din Istanbul

turcia_atentat.jpg

atentat istanbul
Al doilea atacator de la aeroport
Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1