Primarul unui oraș din Mexic, ucis în plină stradă după preluarea mandatului

alejandro-aparicio.jpg

primarul alejandro aparicio portret
Primarul Alejandro Aparicio a fost ucis cu focuri de armă în plină stradă
foto: Facebook
Citeste tot despre: 

Început de an sângeros în Mexic, unde primarul unui oraș din statul Ooxaca a fost ucis cu focuri de armă la numai două ore după ce preluase mandatul, în prima zi din 2019.

Primarul unui oraș din statul mexican Oaxaca a fost ucis la mai puțin de două ore după preluarea mandatului, a declarat biroul procurorului general al statului, transmite CNN, citat de Hotnews.

Alejandro Aparicio tocmai preluase marți funcția de primar al orașului Tlaxiaco, Oaxaca, și se afla în drum spre o întâlnire la primărie împreună cu unii dintre colegii săi atunci când un bărbat a deschis focul asupra celor trei, a transmis biroul procurorului general.

Aparicio a fost transportat de urgență la un spital local, împreună cu alte trei persoane rănite. Din păcate, pentru edilul orașului Tlaxiaco a fost prea târziu, acesta fiind declarat mort în urma hemoragiei cauzate de perforarea plămânului drept.

Un alt oficial local care a fost rănit în timpul atacului a decedat miercuri dimineața, iar medicii făceau încă eforturi miercuri pentru tratarea celorlalte două persoane transportate la spital .

 

Loading...

Citește și

  • Bărbat însemnat cu "R" de noul Zorro din Mexic

    Un Zorro modern prinde bărbaţi tineri îi dezbracă în pielea goală şi îi leagă de stâlpi în Mexic. În Puerto Vallarta au fost înregistrate 11 astfel de cazuri. Toate victimele sunt însemnate cu litera „R” la ceafă .

  • Crimă în stil mafiot! Sorin Constantin Marcu, un bărbat de 44 de ani din Craiova, a fost executat marţi, 12 iunie, în Mexic.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1