Prima Doamnă s-a aruncat în lac ca să salveze câinele

24_foto4-140-230-epa.jpg

Marcela este soţia preşedintelui Michel Temer de 15 ani
foto: EPA
Citeste tot despre: 

Nu a stat nici o clipă pe gânduri! Prima Doamnă a Brazi­­liei, Marcela Temer, s-a a­­run­­cat în lac ca să-l scoată din apă pe Picoly. Garda ei de corp a refuzat să salveze câinele şi a fost destituită.

O întâmplare aparent amuzantă ar fi putut să se sfârşească tragic! Soţia preşedintelui brazilian  Michel Temer (77 de ani) şi-a riscat recent viaţa. Pe numele complet Marcela Tedeschi Araújo Temer (34 de ani), Prima Doamnă a Braziliei s-a aruncat îmbrăcată în apă, să-l scoată pe Picoly, un câine Jack Russell,de un an.

24_foto5-85-60.jpg

Căţeluşul Picoly împreună cu primul câine, Thor

Ea se afla la plimbare împreună cu fiul său, Michelzinho, de 9 ani, şi căţeluşul, pe malul Lacului Paranoá, din apropiere de Palatul prezidenţial Alvorada. 

Picoly a intrat în apă după nişte raţe şi nu a mai putut să se întoarcă la mal. Marcela Temer a privit îngrozită cum căţeluşul se îneca şi a strigat la bodyguard să-l salveze. Cum acesta a refuzat, fosta regină a frumuseţii s-a avântat ea în lacul cu suprafaţa de 48 de kilometri pătraţi, adâncime medie de 12 metri şi adâncimea maximă de 38 de metri.

24_foto6-90-90.jpg

Lacul în care era să se înece căţeluşul are o adâncime medie de 12 metri

Deşi ştie bine să înoate, Prima Doamnă ar fi putut să-şi găsească sfârşitul împotmolită în junglă de alge din apă. Pentru că nu a ajutat-o, garda de corp a fost concediată. Familia Temer mai are un câine din rasa Golden Retriever, numit Thor. Absolventă a Facultăţii de Drept, Marcela Temer a fost aleasă Miss São Paulo, în 2002. În acelaşi an, ea l-a cunoscut pe Michel Temer, care era însurat şi avea 4 copii. I-a devenit amantă şi în cele din urmă el a divorţat. S-au căsătorit în 2003. Fiul unor imigranţi libanezi, Temer a fost însurat cu Maria Célia Toledo, care i-a dăruit trei fiice: Luciana (49 de ani), Maristela (46 de ani) şi Clarissa (44 de ani). Mai are un fiu, Eduardo (19 ani), cu jurnalista Érica Ferraz. El a devenit preşedinte al Braziliei în 2016, după suspendarea Dilmei Rousseff de către Parlament, după ce a fost acuzată de fraudă în 2014. Michel Temer este şi el un preşedinte nepopular, bănuit de corupţie. 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1