Prima Doamnă, cu degetul în nasul Preşedintelui

obama-ap.jpg

Foto: AP
Citeste tot despre: 

Cine bănuia că în atribuţiile Primei Doamne intră inclusiv... curăţarea secreţiilor nazale prezidenţiale?

Marţi, Barack Obama a primit vizita premierului din Singapore, Lee Hsien Loong, la Washington D.C. Cu doar câteva clipe înainte să îi strângă mâna musafirului, Barack Obama (54 de ani) a fost surprins de soţie. Aceasta a observat „ceva” într-o nară prezidenţială şi a luat atitudine: şi-a folosit unghiile şi a avut grijă ca soţul ei să iasă bine în poză. Când Michelle Obama (52 de ani) i-a atins nasul, preşedintele s-a încruntat, suportând apoi cu stoicism „cosmetizarea”. 

Loading...

Citește și

  • Are 18 ani, mulți agenți de securitate după ea, așa că nu se teme să-și facă nițel de cap, mai ales că o despart doar câteva luni de libertatea mult visată, dobândită odată cu terminarea mandatului de președinte a tatălui său.

  • printul george barack obama

    Kate Middleton și Prințul William și-au îndeplinit marea dorință de a fi părinți în urmă cu doi ani, când ducesa l-a adus pe lume pe Prințul George. În luna mai a anului trecut, familia s-a mărit deodată cu venirea pe lume a lui Charlotte. Chiar dacă lumina reflectoarelor a trecut de la micul prinț la simpatica prințesă, cele mai recente fotografii îl aduc din nou pe adorabilul George în centrul atenției.

  • discurs michelle obama

    În contextul alegerilor prezidențiale care urmează să aibă loc în luna noiembrie în Statele Unite ale Americii, actuala Primă Doamnă, Michelle Obama, a susținut un discurs în favoarea candidatei democrate, Hillary Clinton.

  • sarah hurwitz michelle obama

    De obicei, un discurs al unui politician este lipsit de substanță și nu rămâne în memoria colectivă. Toți spun aceleași lucruri și fac aceleași promisiuni, astfel încât nimeni nu-i mai crede. Ce să mai spunem despre Primele Doamne, care de multe ori nu au o voce a lor.