Prima criză în cuplul prinţul Harry şi Meghan Markle

printul Harry, Meghan Markle

printul Harry, Meghan Markle, nunta, 19 mai 2018, castelul Windsor
Prima criză în cuplul regal a apărut la nici două luni de la nuntă
Foto: GuliverGetty Images

Prima criză în cuplul prinţul Harry şi Meghan Markle a avut loc recent! La o cursă hipică la care proaspeţii însurăţei au participat, un bărbat a sărutat mâna ei. Acest lucru nu i-a plăcut lui Harry, care nu acceptă nici planul lui Meghan de a cumpăra o proprietate în Malibu, SUA.

Prima criză în cuplul prinţul Harry şi Meghan Markle, la nici două luni de la nunta lor, din 19 mai! Revista „Ici Paris” spune în ultima sa ediţie că cei doi au participat recent la o cursă hipică la Royal Ascot. Cu acest prilej, cavalerul Frankie Dettori, de 47 de ani, i-a sărutat mâna lui Meghan (36 de ani). Acest lucru i-a displăcut prinţului Harry (33 de ani). El l-ar fi arătat cu degetul pe curtezan şi i-ar fi spus soţiei să se ţină departe de acesta.

Prima criză în cuplul prinţul Harry şi Meghan Markle este legată însă mai mult de faptul că Meghan vrea să cumpere o proprietate în Malibu, California.  Acest lucru îl pune pe prinţul Harry într-o postră neplăcută. Al şaselea în linia de succesiune la tronul britanic se teme de reacţia bunicii lui, Regina Elisabeta a II-a. Suverana, în vârstă de 92 de ani, respectă tradiţia şi se opune ca tinerii căsătoriţi să aibă o proprietate pe pământul american. Prima criză în cuplul prinţul Harry şi Meghan Markle tulbură familia regală.

Loading...