Prietenii Prințului Harry sunt panicați: Meghan Markle îl ține sub papuc?

Ultima actualizare:

    Prințul Harry (34 de ani) și Meghan Markle (37 de ani) au devenit părinți la 6 mai 2019foto: Guliver/Gettyimages
Prințul Harry (34 de ani) și Meghan Markle (37 de ani) au devenit părinți la 6 mai 2019foto: Guliver/Gettyimages

Meghan Markle nu este prea apreciată în rândul prietenilor soțului ei. Conform documentarului ”Meghan și Harry plus unu” difuzat de CBS Actrița de 37 de ani nu este acceptată în anturajul Prințului Harry pentru că ”îl ține prea din scurt, îi face programul și îi controlează viața”. Apropiații sunt îngrijorați pentru că de când a apărut Meghan în viața lui Harry, acesta s-a răcit mult față de ei.

Meghan nu este deloc privită cu ochi buni de prietenii lui Harry, susține biograful oficial al Casei Regale britanice, Angela Levin, într-un documentar difuzat de CBS. Cel care a încercat să îi ia apărarea lui Meghan a fost Gayle King, expert în machiaj. El a declarat că sunt răutăți fără vreo bază reală și că Meghan și Harry sunt mai feiriciți ca oricând de când li s-a născut copilul Ardchie Harrison, la 6 mai.

De ce nu o înghit prietenii pe actuala soție a lui Harry?

Biograful oficial al casei Regale britanice susține că de aproape de doi ani de când Meghan a intrat în viața lui Harry (34 de ani), prietenii lui apropiați abia l-au mai văzut la față. De aici au apărut zvonuri că Prințul Harry a fost obligat să renunțe la alcool, să își schimbe regimul alimentar și să stilul vestimentar în funcțiile de capriciile soției. În anumite cercuri din anturajul princiar au apărut zvonuri că fosta actriță din serialul ”Suits” încearcă să își impună punctele de vedere feministe în cadrul relațiilor cu ceilalți membri ai casei regale. Meghan nu vrea să apară în nici un cadru oficial în postura de subordonată a soțului ei, ci de egala lui.

Citește și:

Dezvăluiri incredibile! «Meghan mi-a cerut să o cuplez cu un britanic celebru!»

Cum vor să scape Meghan Markle și prințul Harry de Kate și William!

Meghan Markle, apărată împotriva răutăților

Expertul în machiaj Gayle King, de 64 de ani, a fost singurul care i-a luat apărarea ducesei de Sussex în cadrul documentarului CBS. El a explicat că rolul pe care îl ocupă atrage răutățile ca un magnet și că ”toată lumea încearcă să bage zâzanie între frați și cumnate”. Conform lui Gayle King, Prințul Harry și Meghan sunt mai îndrăgostiți ca niciodată și mai fericiți ca niciodată. De când s-a născut bebe Archie, cei doi sunt în al nouălea cer chiar dacă se plâng că pierd nopțile făcând cu rândul de planton la căpătâiul copilului.

Kate Middleton se simte amenințată de Meghan Markle?

O altă intrigă care bagă zâzanie la Palatul Kensington este aceea portivit căreia Prințul William și Kate Middleton sunt invidioși din cauza popularității de care se bucură cuplul Harry-Meghan. După nașterea micuțului Archie Harrison, Harry și Meghan sunt pe val, ceea ce îi obligă pe Kate și pe William să recupereze participând la mai multe evenimente oficiale și activități caritabile decât de obicei. Gurile rele spun că atenția britanicilor se îndreaptă mai mult către Frogmore Cottage decât spre Clarence House sau Kensington Palace. Ceea ce nu este pe placul Reginei...

image
image
image
image
image
image
pensionar jpg
bebelus jpg
istoria otopeni jpg
lumnare aprinsa slujba de inviere biserica jpeg
echinoctiul 2019 primavara jpeg
ninsori si ger in martie getty jpg
copii calatorie avion jpg
3 lacul ursu jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net