Prezicere îngrozitoare: 11 ţări vor fi rase de pe faţa Pământului de un cutremur devastator

Ultima actualizare:

    Calamitatea va lovi 11 ţări din Asia şi va avea consecinţe devastatoare
Calamitatea va lovi 11 ţări din Asia şi va avea consecinţe devastatoare

Ministrul indian Narendra Modi a primit zilele trecute o scrisoare ciudată. Documentul a fost redactat de clarvăzătorul Babu Kalayil şi avertismentul pe care îl conţinea a îngrozit întreg cabinetul ministerial. Kalayil anunţa că 11 ţări din Asia vor fi şetrse pe faţa Pământului de un cutremur colosal, care va produce un tsunami apocaliptic.

Catastrofa va avea loc în decembrie, până la finalul acestui an. Clarvăzătorul Babu Kalayil este recunoscut în întreaga Indie pentru că are cel de al şaselea simţ şi „vede” viitorul ca pe o carte deschisă. În scrisoare, Babu Kalayil scria că 11 ţări printre care India, Japonia, China, Pakistan şi Afghanistan vor fi lovite de cutremur. „Seismul se va produce în Oceanul Indian înainte de 31 decembrie 2017. Unda de şoc se va propaga pe întreaga coastă asiatică. Violenţa ei va face ca ţărmul să se mărească preţ de câteva minute şi retragerea apelor va fi urmată de un tsunami. Malul nu va mai arăta cum arată acum după ce va lovi dezastrul”, a scris prezicătorul. În ciuda faptului că sursa e mai mult holistică decât ştiiţifică, notorietatea de care se bucură Kalayil în India a făcut ca autorităţile indiene să ia în serios avertizarea şi să dispună măsuri de urgenţă speciale. Într-o scrisoare deschisă Autoritatea Pakistaneză de Reconstrucţie şi Reabilitare în caz de Cutremur a dispus luarea unor măsuri speciale de preîntâmpinare a dezastrului.


    Seismul va fi urmat de un tsunami distrugător
Seismul va fi urmat de un tsunami distrugător

„Conform unei informări aduse la cunoştinţa Autorităţii de monitorizare a seismelor şi Agenţiei de Servicii Secrete este posibilă producerea unui cutremur de mari dimensiuni, care va afecta Pakistanul şi coasta asiatică de la Oceanul Indian”, se arată în comunicatul citat de Daily Star. La 6 noiembrie, toate autorităţile din teritoriu dispuseseră deja măsurile de siguranţă şi ofereau populaţiei provizii pentru a rezista în caz de calamitate. În ciuda faptului că avertismentul nu are nici o bază ştiinţifică, întreaga Asie este în alertă. Doctorul Ghulam Rasool de la Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă a explicat că seismele nu pot fi prezise ştiiţific cu mult timp înainte. Cu toate astea, cercetătorul a menţionat că „în ultima vreme au fost înregistrate câteva cutremure în zona Oceanului Indian şi că acestea avertizează că în zonă se înregistrează o creştere a activităţii seismice”.

image
image
image
image
image
image
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net