Președintele filipinez Rodrigo Duterte a sărutat o tânără la o conferinţă VIDEO

Ultima actualizare:

    Preşedintele Rodrigo Duterte i-a spus tinerei să-l sărutecaptură Youtube
Preşedintele Rodrigo Duterte i-a spus tinerei să-l sărutecaptură Youtube

Face ce face şi este iar în centrul atenţiei! Președintele filipinez Rodrigo Duterte e recunoscut pentru afirmaţiile nepotrivite pe care le face pe diverse teme, mai mult sau mai puţin sensibile, iar la ultima conferinţă a “şocat” audienţa după ce a sărutat o tânără din public.

Momentul s-a petrecut în Coreea de Sud, unde Rodrigo Duterte (73 de ani) efectua o vizită oficială. El ţinea un discurs transmis în direct la televiziune şi la un moment dat a invitat două femei să urce pe scenă pentru a le oferi gratuit o carte.


    Preşedintele şi tânăra s-au sărutat sub privirile uimite ale jurnaliştilorcaptură Youtube
Preşedintele şi tânăra s-au sărutat sub privirile uimite ale jurnaliştilorcaptură Youtube

Preşedintele filipinez a cerut în schimbul cărţii un sărut. Dacă pe una dintre femei a pupat-o pe obraz, pe cea de-a doua a sărutat-o pe gură. Filmuleţul s-a viralizat rapid pe Internet, iar Duterte a fost aspru critat, internauţii considerând momentul “deplasat” şi “dezgustător”.

Culmea este că femeia sărutată este măritată cu un sud-coreean şi are doi copii. Înainte să o sărute, Duterte a întrebat-o dacă e măritată şi dacă soţul ei este prin preajmă. Totodată, el i-a spus că soţul va înţelege că este vorba doar despre o glumă, scrie The Guardian.

Preşedintele din Filipine se laudă că a omorât oameni

În decembrie 2016, Duterte a făcut , în cadrul unei conferinţe de presă, câteva afirmaţii şocante. Preşedintele a dezvăluit că, pe vremea când era primar al oraşului Davao, a omorât personal presupuşi infractori. Duterte a condus oraşul Davao două decenii, lăudându-se cu reducerea infracţionalităţii şi cu susţinerea execuţiilor extrajudiciare.

"În Davao, eu omoram personal infractori doar pentru a le arăta poliţiştilor că, dacă eu puteam face acest lucru, de ce nu ar fi putut şi ei", a povestit Dutarte.

"Mergeam cu o motocicletă pe străzile din Davao, patrulam pe străzi, căutând probleme. Aşteptam o confruntare pentru a putea omorî pe cineva", a subliniat Duterte.

Duterte a lansat un război contra traficanţilor de droguri

Aproape 6.000 de persoane au fost omorâte de poliţie în Filipine după ce Duterte a lansat un război contra traficanţilor de droguri, după ce a devenit preşedinte, în iunie 2016. La un moment dat, Duterte şi-a atras critici dure după ce a declarat: "Hitler a masacrat trei milioane de evrei... Există trei milioane de persoane dependente de droguri. Sunt fericit să le pot masacra".

Clipul cu Dutarte s-a viralizat rapid

image
image
image
image
image
image
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net