Preşedintele Dodon, implicat într-un grav accident de circulaţie. A fost transportat la spital

dodon.jpg

igor dodon
Igor Dodon a fost transportat la spital
Foto: Facebook

Preşedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a fost implicat, duminică după-amiază, într-un accident grav petrecut la Străşeni. Două maşini din coloana oficială au fost implicate în accidentul rutier. Potrivit protv.md, persoanele aflate în automobilele implicate în accident au primit asistenţă medicală. Maşina preşedintelui s-a ciocnit de un camion al unei firme avicole.

Accident grav, duminică după-amiază, în care preşedintele Republicii Moldova a ajuns la spital, transmite digi24.ro. Poliţia cercetează circumstanţele producerii accidentului. 

Potrivit Marianei Beţivu, ofiţerul de presă al Inspectoratului General de Patrulare, accidentul, în care a fost implicată coloana prezidenţială, s-a produs pe Şoseaua Chişinău-Călăraşi, transmite protv.md. În maşina care s-a răsturnat se aflau preşedintele, mama lui şi un copil. Şoferul maşinii preşedintelui este în stare bună, iar şeful de stat al Republicii Moldova ar fi se pare în afara oricărui pericol, dar a fost dus pentru investigaţii la spital. 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1