Premierul Spaniei, revoltat după uciderea unei românce

madalina_neacsu.jpg

Originară din comuna Mânăstirea (Călăraşi), Mădălina a fost omorâtă în bătaie de Paul, iubitul ei

Crimă lângă Madrid! Un român s-a transformat în călăul femeii alături de care trăia de doi ani. Paul, în vârstă de 31 de ani, a lovit-o pe Mădălina cu o cruzime fără margini. Când iubita lui se zbătea între viaţă şi moarte, agresorul a sunat la poliţie şi a anunţat că tânăra s-a înecat cu un os de peşte. Pedro Sanchez, premierul Spaniei, a transmis condoleanţe familiei.

Dramă la Torrejon de Ardoz, în Spania, scrie publicaţia “El Mundo”. Duminică seară, Mădălina (31 de ani) şi iubitul ei, Paul, au luat cina în curtea companiei de transport pentru care lucrau. Cei doi au petrecut cu prietenii, la un grătar, până la miezul nopţii, apoi le-au spus celorlalţi că merg să bea o cafea şi au pornit spre casă cu o maşină a firmei.
Luni dimineaţă, în jurul orei 2.00, Paul a sunat la numărul unic de urgenţă.

paul.jpg

Mădălina a fost lovită cu sălbăticie de Paul, ajuns acum după gratii

El a cerut ajutor, întrucât iubita lui s-ar fi înecat cu un os de peşte. Medicii de pe ambulanţă au intubat-o pe femeie, au stabilizat-o, au transferat-o la spital şi au sunat la Poliţie. Tânăra se afla în comă, având leziuni incompatibile cu viaţa din cauza unei fracturi de craniu. Marţi noapte, românca s-a stins, iar agresorul ei a fost arestat şi este anchetat în calitate de suspect. Rudele şi familia Mădălinei Neacşu, originară din comuna Mânăstirea (Călăraşi), fac un apel disperat pe reţelele sociale ca să strângă banii necesari pentru a aduce trupul neînsufleţit acasă, scrie observatornews.ro. 

gettyimages-1197848402.jpg

Premierul Spaniei, Pedro Sanchez, a reacţionat dur după uciderea Mădălinei.

Premierul Spaniei, Pedro Sanchez, a reacţionat dur după uciderea Mădălinei. El a scris pe contul său de Twitter despre acest caz şi despre un altul, exprimându-şi indignarea. Prim-ministrul a anunţat că va lupta până când violenţa domestică va fi eradicată. „Două femei au fost ucise de partenerii lor în ultimele zile. Ei continuă să ucidă, însă noi nu vom permite. Toată compasiunea mea pentru familiile amândurora”, a postat Sanchez. 
Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1