A preferat să-şi lase fiica să se înece decât să fie atinsă de salvamari

plaja_dubai.jpg

plaja dubai
Tatăl i-a oprit pe salvamari să se apropie de fiica lui deoarece erau necunoscuţi
Foto: Emirates 24/7
Citeste tot despre: 

Un părinte şi-a lăsat fiica de 20 de ani să moară înecată în valurile mării, oprindu-i pe salvamari să o salveze din cauză că erau „străini”. Incidentul s-a petrecut pe o plajă din Dubai.

Bărbatul provine din Asia şi era în vacanţă împreună cu familia în Emiratele Arabe Unite. Lt. col. Ahmed Burqibah, adjunct în Poliţia din Dubai, a povestit pentru site-ul Emirates 24/7 întâmplarea care l-a marcat pe viaţă.

„Incidentul m-a şocat pe mine şi pe ceilalţi implicaţi în acest caz. Tatăl asiatic şi-a luat soţia şi copiii la plajă pentru un picnic şi pentru distracţie. Copiii înotau când, deodată, fiica lui de 20 de ani a început să se înece şi să strige după ajutor. Doi salvamari erau pe plajă şi s-au grăbit s-o ajute.

În orice caz, a fost un obstacol care i-a împiedicat să ajungă la fată. Acest obstacol a fost credinţa acelui asiatic că dacă acei bărbaţi o vor atinge atunci el va fi dezonorat. Acel lucru l-a costat viaţa fiicei lui”, a spus Burqibah.

burqibah.jpg

ahmed burqibah
Lt. col. Ahmed Burqibah a fost şocat de atitudinea tatălui convins că va trăi o ruşine dacă fiica lui va fi atinsă de străini
Foto: Emirates 24/7

El a menţionat că bărbatul nu a vrut ca salvamarii să-i atingă fiica deoarece erau necunoscuţi: „Tatăl era un om înalt şi puternic. A început să tragă de salvamari şi a fost violent cu ei. Le-a spus că preferă să-şi vadă fiica moartă decât să fie atinsă de un străin.”

Tânăra s-a înecat. „Din păcate a murit, când avea şansa să fie salvată, mai ales că salvamarii erau atât de aproape s-o scoată din apă”, a continuat poliţistul.

Lt. col. Burqibah a menţionat că tatăl a fost arestat pentru că a împiedicat salvarea fiicei sale şi că i-a oprit pe salvamari să-şi facă meseria. Un proces a fost declanşat împotriva lui.

Loading...
 
 

Citește și