Povestea unei sclave sexuale: din iubit, i-a devenit călău

katie.jpg

katie lang
Katie Lang (27 de ani) a ajuns să se prostitueze, fiind terorizată de iubitul ei
foto: Channel 9/The Sun
Citeste tot despre: 

Katie Lang, în vârstă de 27 de ani, și-a petrecut un an întreg sub teroare. Totul a început când s-a îndrăgostit de Damion St. Patrick Baston, un călător jamaican. La prima întâlnire, Damion părea a fi un bărbat carismatic.

Ulterior, acesta a început să fie violent cu Katie. A început să o bată și chiar să o violeze, iar în cele din urmă, a ajuns să o țină pe tânără captivă și să o trateze ca pe o sclavă sexuală. A forțat-o să lucreze ca prostituată în Queensland, Australia, Dubai, Abu Dhabi și în Statele Unite ale Americii, potrivit mirror.co.uk.

damion.jpg

damion
Damion St. Patrick Baston și-a transformat iubita în sclavă sexuală
foto: Channel 9/The Sun

 

În cadrul unui interviu acordat emisiunii australiene „60 de Minute”, Katie Lang își amintește unul dintre cele mai înfiorătoare momente pe care le-a trăit. Femeia l-a refuzat pe Damion, iar acesta a reacționat în mod violent, ținând un cuțit încălzit la gâtul ei.

„Am simțit că îmi va tăia gâtul așa că am sărit și el m-a aruncat înapoi pe jos și a continuat să mă stranguleze”, mărturisește tânăra. „Mi-era atât de frică de el, pentru că nu mă putea răni doar pe mine, ci și pe familia mea. Obișnuia să-mi zică tot timpul «Știu unde locuiește bunica ta». Puteam să accept lucrurile prin care treceam, dar nu știind că familia mea va fi rănită. L-am lăsat să mă controleze”, a adăugat ea.

Katie suporta toate bătăile bărbatului pentru a-și proteja familia. „Îi plăcea foarte mult să mă bată și apoi să facă sex cu mine. Am renunțat la mine însămi și la sufletul meu și l-am lăsat să mă controleze”, a mai spus ea, potrivit thesun.co.uk.

În procesul împotriva lui Damion, care a fost arestat în decembrie 2013 în America, au dat mărturie alte cinci femei, care susțineau, de asemenea, că le-a pus să se prostitueze și să se dezbrace pentru bani.

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1